【YY】浴室水中大戰~~~勁多水, 係咁叫個唔停~~好正~~!

簽到
名稱: YY
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A52148-炮台山-兼職女郎-YY.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

YY9 D4 y% `9 F7 h( T9 S

" [- ~/ Y9 d( z- |, \* c一入門口, 見到女女真人, 眼大大, 笑容甜美, 青春勁有女朋友feel, 我勁滿意,見住佢露住半個球俾我睇, 我真係不能等啦, 抱住佢Kiss先, 因為我已經有少少沉, 再check埋身, 就去沖涼…+ d) ]- M; ^5 g( w" o
同女女係浴室水中大戰, 大家係咁摸來摸去, 皮膚好滑好白, 有彈性! 因為佢夠young, 佢又沖得好仔細, 有水簫, 精油按摩, 全自動!!!
% h9 m. a) F  e上床女友式大車, 錫lin lin及食蛋蛋, 幾好技術, 妹妹好多水, 女女俾我搞到佢好想要, 就上套, 女上un先, 左扭右扭, 好有功架, 轉男上, 被我插到叫聲連連, 佢全面紅紅, 半邊燒鵝脾, 再摸佢陰唇, 佢全身發軟, 勁多水, 係咁叫個唔停, 我係咁插直至打個冷震完事...... 事後係床上抱住傾計, 勁有女友feel, 抖夠去洗白白,比錢走人!!SO SWEET HONEY
好身材好吸引
多謝師兄分享
回復 許諾 #1 的帖子
, C- ^; j, C. _5 A. v% P/ b
$ P" w8 E6 H1 P' B多謝師兄分享
Thanks for your sharing.
回復 許諾 #1 的帖子! v# G. V  x+ k0 B0 [
5 h" X! ~. q) U1 [. j+ D/ X: b2 X; H
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 11:09