[新聞時事] 愧對前人?王永平指民建聯一代不如一代

係呀!啲藍絲嘅思想仲係停留在古代封建時期,認為官官相衛欺壓良民先至係正常!

登錄/註冊後可看大圖
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 無賴階級專政 #21 的帖子

Mr Humorous !

唔係語無倫次,只係鬼拍後尾枕
民建聊係出貓黨,大話黨。

回復 kinsoncc #1 的帖子

多鳩余,世界從來利字行先,人不為己,天誅地滅,王永平冇膽以趙紫陽為中央是瞻(簡簞講就係我心中要既中央就係趙紫陽胡耀邦呢挺人)憑什麼講中央期望民建聯具備的良好質素和無私形象?美左派都唔提美國傳統良好質素和無私形象啦,你後面班財閥都唔知幾憎所謂良好質素和無私形象

用手機回應 artlo #19 的帖子

啞佬,话你on九你又吾认,,憎慾盛做主席一味和稀泥,才做成现在垃圾会成为反中乱港汉奸美狗政棍的基地,,不过又岩晒你这只汉奸美狗贼口味,现在才來奶他老屎眼,,,自古以來世上只有一个偉大主席,就是毛伯伯!

用手機回應 F1D1S1 #24 的帖子

无赖狗贼,憎慾盛以前就是土共,可惜能力有限,比祖国放棄了,现在已埋堆汉奸美狗阵營,你甘都看不到!

回復 Alantang1 #26 的帖子

你隻臭口狗都算大閪胆, 毛伯伯係你的狗才奴叫既咩, 有咗我地偉大既毛主席, 你班奴才有飽飯食, 食屎啦.

bucchara 發表於 2017-5-22 14:07
回復 kinsoncc #1 的帖子

坚狗,

你反對民建聯一代不如一代, 關人鳩事, 死賤狗

Alantang1 發表於 2017-5-24 07:34
用手機回應 F1D1S1 #24 的帖子

无赖狗贼,憎慾盛以前就是土共,可惜能力有限,比祖国放棄了,现在已埋堆汉奸美狗阵營,你甘都看不到!

所以做吐哄係幾咁可悲 !  
以為自己愛當愛角義正詞嚴,
點知原來人地只係當你臭四,
老點完一鑊(67), 一鑊(89), 又一鑊(97), 再一鑊(15),
依然未識醒 !  

大眼睛 發表於 2017-5-25 11:52
所以做吐哄係幾咁可悲 !  
以為自己愛當愛角義正詞嚴,
點知原來人地只係當你臭四,

即係話其實佢都知道做土共,講愛國,到頭來都會比主子當姨媽巾,咁佢都願意做,証明佢幾賤格,死蠢到如此地步,要死唔通唔比佢死咩?

kinsoncc 發表於 2017-5-28 01:43
即係話其實佢都知道做土共,講愛國,到頭來都會比主子當姨媽巾,咁佢都願意做,証明佢幾賤格,死蠢到如此地步,要死唔通唔比佢死咩?

人地都唔行共慘啦, 班友仲懵盛盛吐乜嘢哄吖 !