[曼谷] 最近hit到爆嘅Addict Lucky小姐

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新手第一次玩massage兼出post,如果寫得唔好請多多包涵!

前幾日夜晚去左soi 26巡massage…結果衰怕醜,敗陣而回,好彩係7 heaven有個完美結局。

得到各位大佬鼓勵同指點之後,尋日重整旗鼓再出發。做完野六點,之前刨左好耐呢度,已經鎖定左幾個地方同女女,「102: Michelle emmy nam Paradise: jinny Momo: weewi Addict: lucky 2200+200cheer」首選Lucky,正當出門口之際諗諗下都係打個電話過去book穩陣,你知Lucky係呢個版幾紅架啦,結果真係要等到8點先available。

七點十去到就直入addict,坐低揀plan俾錢,本想揀jacuzzi,但手快快揀錯1.5h oil 企缸($2200B),八點準時見到Lucky拖住個架仔肥佬送客,同我打完招就溫柔地拖住我上房。

上到房就已經幫我除衫,個陣時佢都已經俾我車,車左兩咀諗番頭先個架佬唔對路,佢又未沖涼未溂口都係忍忍先。如是者我除淨條底褲佢話去拎架撐,一去就去左十分鐘,我把握呢段時間不停套弄細佬廢事失威。佢番到黎就話一齊沖涼先,佢除完衫擰過黎個下我真係失望,無腳都算,作為胸奴嘅我對住微波爐又點扯得起呢?

有侍浴、有掃、有輕吹,沖完抹掉淨就oil massage,按摩左大約十五至二十分鐘,就轉身做正經野,但細佬真係唔聽話,幾下就派報紙…除完套即刻又引我,又吹耳又指掃,不過細佬唔聽話未回夠氣。咁佢都好好,一齊瞓係床吹水,都吹得好愉快,亦知道佢好多野…俾佢撩兩撩細佬回復狀態,即刻上套出多Q,過程中都好配合,又不停用對眼放電,又問我有無眼鏡娘僻嗜,奈何叫床聲比較少而且副計真係一啲睇頭都無…死鋤爛鋤先出到…

著番衫俾左$200B tips,之後就送我落樓。

評分:
樣7/10
身材5/10超瘦
按摩7/10
砌7/10
GFE10/10
服務態度9/10

總括而言,身材欠俸,但若你喜歡食服務、態度同想有個愉快美好時光,揀Lucky實無死,不過你問我就唔會翻啅…

新手第一次包膠,望各位俾啲鼓勵
多謝中肯報告!但hit爆都尚且如此。其他不是更不堪?
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄請教下「砌」是什麼意思?  Thanks

把握呢段時間...不停套弄細佬....廢事失威

樓主小心走火...
但細佬真係唔聽話,幾下就派報紙

話口未完...

可以多分享一點 女生

多謝詳盡分享

正报告,师兄好性福啊。

thank you for sharing good report

Nice report and thanks Ching report for sharing

回復 ilovejapangirl #3 的帖子

我覺得他的意思是幹正經事時候的技術......吧?

回復 ilovejapangirl #3 的帖子

( 香港用語 )  砌 = 幹 !

回復 david_blaine #1 的帖子

Very good. Ching. Good luck man

多謝分享

好正,多謝師兄分享Addict Lucky小姐報告

多謝師兄分享

是不是2200包2Q

冇波真係爭d,不過可以2q值回票價啦

微波爐同港女一樣實有GFF咖

無腳都算  ???

Addict Massage is a must-go place in Bangkok