悠悠後生靚女,西窄難求多水,好砌,玩乜都冇咋形。

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟向來鍾意幼齒,上去4台搜尋下,見到唔少囡囡,最後揀左九龍城悠悠,一來近我返工睇相見佢好正,又後生90後,一於電話約定放工上去,去到目測悠悠同廣告相差吾多,係我杯茶立即入閘,悠悠樣子清純,90後,一對吸手波吾大吾細岩岩好,身材好fit,大家傾得好投契,比到我女朋友感覺,跟住悠悠已經好主動攬攬摷摷,伸手入小弟度話要摸下,我當然好大方比佢摸啦,跟住悠悠除晒我d衫一齊入去浴室鴛鴦戲水,悠悠好似好餓咁喎,入到去波推,水中簫,波波夾腸仔樣樣都做齊,悠悠侍浴好有心機,小弟弟比佢搞到一早硬鳩晒。
3 ]3 H* Y7 F2 V$ W' }+ X5 x上床再玩過,悠悠幫我抺乾身先出去,我梗係搜下悠悠身先啦,到悠悠做既時候好認真,鍚晒我全身,由耳仔、嘴仔到Lin Lin咁鍚落去,奶袋袋、啜蛋蛋,緊接環保深喉吹奏,呢個時候,爽到冇朋友啦,添加淫眼神交流,真係好舒服,悠悠仲未夠喉,吹簫就吹了差唔多5分鐘,跟住托高我雙腳做埋獨龍鑽中鑽,鑽到C眼開花,多次比悠悠攻擊下,我軍宣佈暫時投降,即刻上套男上,一Q直插入洞悠悠叫左一聲跟住話"好舒服"我淨係feel倒佢妹妹好窄,窄西難求又多水,插得好爽佢亦叫得好利害,我就話番比佢聽尋晚我熬左一夜既情況,混身欲火,再換女上悠悠騎工出色,大大力係咁un,un左陣再轉狗仔式,悠悠pat pat好好肉推到啪啪聲,推左一陣但我小弟弟仍然像鋼鐵般硬,最後抽出悠悠幫我環保口爆,吹多兩分鐘就爆晒入佢口裡面,仲不斷啜個龜頭接收精子,呢一刻我已投降冇得還擊,果種感覺正到不能形容,悠悠清潔完事後浴做足,比家用閃人。$ c; C# L. w' U8 m

. n( Q: {; A9 M' ^ mmexport1495103168513.jpg
一定要上呢條女!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 lin125 #1 的帖子2 h9 b+ M1 w+ Q
) e) ]% y. V/ e' Y, W' e
咁好服務...師兄真係爽歪歪!

回復 lin125 #1 的帖子
" B- _6 H9 t) [- u
' Q4 U2 N4 ^6 f0 x索女啱我食

& {2 C0 {, E( ^0 r# {- ?4 f% j2 h* S" b; J6 g) k
真系乾柴遇到烈火爽到無朋友

回復 lin125 #1 的帖子% F: t/ C. j* y! n, f# U1 P/ w; L# e( H

: _. r& c9 s& l: Q; j+ Q報告精彩...值得一試

等我都要去試吓先得

身材誘人,扑得過

有空必去慰藉吓

男人一定喜愛這個氣質囡囡

呢條囡囡真係幾卵巧屌

後生靚女

甘好玩...要試

e$ n7 j$ v* t0 K
6 a* B$ l. J$ l/ S1 W咁好服務...一定支持

報告好精彩,一定要試

嘩!美人!

青春無敵,小淫娃

Thanks for sharing

多謝師兄分享

性感吸引, 火辣誘人