[芭提雅] 首試芭提雅浴室冇圖報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說去完曼谷轉到芭提雅,其實到步都已經下午,酒店check in後,即刻去食野先,發覺原來尼邊大商場都吾少,又有centralwell,不過最後去左唐人街醫肚,我發覺價錢比曼谷貴少少,可能個別舖頭問題,食完,唐人街行上D,就有幾間浴室,第一間去左皇宮睇,其實6點幾囡囡都吾少,場內有好多同胞成團咁來,仲有吾少中東人又係成團咁來,爸爸桑識普通話,又介紹邊個好邊個好咁,不過我都冇聽到,我靜靜咁睇,其實好多個都對住我笑,聽人講過最好揾個對你笑的,正當我仲緊簡邊個好時,有個囡囡岩岩返工坐左埋去,化緊妝,我睇睇下有眼前一亮的感覺,跟住叫爸爸桑講選佢,佢知戈時呆左呆,跟住我地就手拉手去前台比錢,爸爸桑即話佢要養家,明的,要tips,比左100佢,跟手入lift,侍應又問drink for lady? 我:ok,囡囡點左ice moca,上到房,有氣床,跟手囡囡出左去一陣,原來等放水且等佢拎個籃,跟手ice moca到,關門,兩人除衫,原來佢得C,不過係軟的,都好,我吾太like膠波,跟手入缸,佢怕怕丑丑咁,搞到我都係,一輪清洗後上氣床,好正,佢技術好好,我以為會係氣床做正事,原來吾係,弟弟硬起來後,就移到床上,來料,過程,你懂的,不過做完後佢都好趕下咁,吾知係咪尼邊規舉,吾會真係足鐘,尼下有D失望,之後比完tips就落返大堂,其實整體感覺一般,太趕的感覺,都係冇圖,吾好見怪。
做完後佢都好趕下咁
因為最旺係1800-2200 之後好小客了
相搵多轉
回覆 讚好 不讚 使用道具

沖涼緊係曼谷啦

Thanks ching report!
I would prefer BKK

睇完師兄報告,好似曼谷的好D

不错的经验,性福。

不错的经验, 多謝報告

師兄去到芭提雅 應該去玩agogo 玩黑拖手仔 行下街街 飲下野 會好放鬆

Rush always bring not good feeling, I think Ching must be some kind of disappointed

回復 aa370251 #1 的帖子

Yes....the girl in those place are a bit rush....after finish...then she want to leave immediately even though not yet 1 hour....
It's a bit different compared to those in Bangkok many years ago.....I have a very good experience that time....we did 1st round then sleep for a while...after wake up...then 2nd round....now things change a lot...maybe now so many tourist from china to Bangkok....quality drop, but price increase...

oh you had a good time before , I think I will rather go to thai wash at Bangkok , Pattaya only go to gogobar is ok.

去幾次浴室食用都麻麻

呢d經驗來的 通常芭提雅浴室 有選擇吾會去第二次

Edited by ufo_gc at 2017-6-4 23:35

Reply amurogigi1 #13 Add Thread

啦,老老實實,曼谷同芭提雅浴室比較:  芭提雅確實搞完默認就收工,曼谷會足鐘(畢竟menu有寫couse系一個鐘,1.5h or 2h),服務上,我覺得兩者區別唔大,都系運氣問題。皇宮,sabadee,honey2
女女態度都可以,都系等收tips啦。
不過我中意芭提雅浴室女女金魚缸,可以一次好多選擇,而且三間浴室好近。完全可以巡視!
曼谷浴場好似沒金魚缸,都系女女行出黎,女女少,而且有d只系齋photo,好似前兩日去大手町,話只有相,因為半個鐘之前我行過見有女女出黎卑客人選,所以疑惑,撲街經理(唔知系唔系日本人了)好沒禮貌就請下次再幫襯,擺明趕客人!

謝謝分享喔
泰國真好玩