廣東妹-嫩模Mandy有相報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌:大眼精靈,靚女一名,細細既小咀,尖尖下巴,青春氣息濃厚,學生妹feel
身材:身高165CM,全身走肥瘦底,幼腰+靚股,34B波+pinklin,皮膚白滑,純天然美乳,前凸後凸,細妹緊窄小,多水多汁
態度:純廣東話溝通,斯文有禮,熱情細心,聽教聽話, 笑容甜美fit爆
技術:前後服侍衝身,浸淫浴,水中body,夾腸,水中簫,頂級吹簫,橫笛直蕭,曲聲悠揚,美妙動聽,啜鳩奶蛋,六九食鮑魚,一級靚鮑,極之好品。
性格:爽朗坦白直率型,純純性格天真無邪。

電話男特登介紹新女俾我,約實時間,提前到達,bell細細既小咀,性感雙唇,尖下巴,瓜子口面,青春氣息濃厚,學生妹feel,活潑可愛指數爆棚,曲綫身材,我哋有講有笑,佢就斯文有禮,態度好, 笑容甜美fit爆,攬攬錫錫,渣渣摸摸,女友feel,邊傾計邊同我除,跟住我又幫番佢除,佢仲啱我唔使急,要慢慢享受佢啲服務,今時今日咁樣服務態度真係抵錫,仲要係後生囡囡,抵贊,沖涼招呼一流,前後body磨身,快速狂吹,水蕭差點失守,真係鬼馬,全身洗得好乾淨,出去攞毛巾幫我抹身,床上再繼續玩,全程我訓低等佢嚟,都喺按程序由lin錫到落條野度,慢慢含再成支吞哂,雪雪聲咁,間中又啜下lin lin好鬼刺激,爽,我出手摷佢西,佢條摩打利真係識繞龜頭打轉,條利好敏捷,含得超撚舒服,我條野亦硬到不得了,主動幫我帶套就騎上來,水多穴窄,全程溫柔既眼神,UN上UN下,腰力一流,又捉住我隻腳來un,越黎越快,越重力道,加埋佢既呻吟,差點頂唔順爆漿,騎功真係好掂,換我男上,直搗黃龍,緊壓著花芯,野野插到盡,直至插爆,喘曬氣,我地兩個d 汗多到好似岩岩做完運動咁,係床到休息,攬住佢好耐好sweet! 事後清理好,沖乾淨,俾家用走人!鍾意D幼幼,年輕可愛,青春無敵既師兄們,拿拿聲快D去搵佢喇!!

美丽动人
bell。。。mandy。。。🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥
多謝分享報告
恭喜師兄
回復 憤怒的綠巨人 #1 的帖子

歡迎預約
謝謝支持
青春靓丽好选择
多謝分享
多谢师兄分享
歡迎大家致電預約
歡迎大家致電預約