[賽後報告] 藤原纪香少女果然食過夜粥,見到美女真係慾火焚身,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我

簽到
名稱: 藤原纪香少女
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A39508-深水埗-一樓一-藤原纪香少女.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見141深水埗藤原纪香D廣告,相頭非常吸引,樣靚到想即時大戰佢,於是拿拿臨上去約佢開波,開門見到藤原纪香相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房藤原纪香對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。藤原纪香沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。床上按摩技術好,力度控制得啱啱好,加上專業推油,你想推邊度就推邊度,果然食過夜粥,見到美女真係慾火焚身,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,藤原纪香越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,到咁上下先來帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,再轉由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,拉屎自動波趴牆趷起美蘿對住我,老漢推車,大大力推到啪啪聲,爽到佢淫聲愈叫愈大,淫水愈流愈多,真係正到痹,實在太激烈啦,冇耐我亦發射升空,爽死。至今仍然回味無窮。囡囡咁多水多汁,又好服務,又咁淫蕩,下次一定再番食。
回復 wusapp #1 的帖子

多謝分享
漂亮宝贝好选择
Nice body figure

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 09:50