[賽後報告] 芝贝24小時开放买一送一真真莞式服務開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,換番第二個姿勢,眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺

名稱: 芝贝
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A38580-深水埗-一樓一-芝贝.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出來玩咁耐,都未試過有囡囡可以令我有沉船感覺,見深水埗區有好多囡,咁啱去開嗰頭,就比我遇到芝贝,真係有D沉船感覺,新女芝贝樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,寬衣解帶去浴室戲水,36D波貼住我上下磨完推、推完壓,好鬼爽呀,洗到乾乾淨淨梗係玩水中簫,望住我嬌媚一笑,真係暈得一陣陣,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,上套即黎女上狂坐我一輪,芝贝發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,換番第二個姿勢,眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,最後當然係喺床上反轉囡囡來個後插,大力爆到佢水花四濺,一床都係西水,滴到我春袋都濕埋,去到高潮頂點,爽到爆漿米青狂噴,休息一陣再陪我去沖身,最後俾家用再閃人,下次必定返食。屌得咁撚過癮,芝贝梗係會係下次返桌目標啦。
回復 dareandgo #1 的帖子

多謝分享
好性福啊
Nice boobs

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 05:56