[囡囡推介] 高挑斯文長腿靚女翻版秀娜女神誘人身型令人傾倒服務一流

名稱: 翻版秀娜女神
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A45974-深水埗-一樓一-翻版秀娜女神.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

成個模特兒身材嘅翻版秀娜女神 ,身材驚豔,靚樣迷人,可以話秀色可餐,係呢區少有嘅上等菜,令人神魂顛倒,確實令我著曬迷。見到佢 呢對雪白銷魂長腿,皮膚白滑,人靚波大,氣質高雅,179cm嘅身高玲瓏有致,白淨大波充滿彈性,足以令男仕們傾倒,服務一流,處處為你細佬着想,可以考車牌,車到佢意亂情迷姣樣百出,非環保吹奏,奶袋啜蛋,有深有淺,一雙淫眼放電吹到你魂飛天外魄上九宵,簡直系令人興奮不己入房囡囡激情無比,我攬實佢就大車,車到佢發晒姣,咀到佢氣喘喘幫我除衫除褲,我搾住佢對大波把玩一番,過足手隱後先入去沖涼,返埋床佢就又奶又錫我lin頭,用手指撩撥佢粒陰核,爽到佢淫聲四起標D西水出來,佢轉身攬住我從頭瀨到腳,爽到我欲火中燒,細佬都抬起頭嚟,佢幫我上套吹簫助興,含住碌 嘢直吹橫奏,吹到雪雪聲好撚爽!我也玩下69奶下佢塊嘢,受到我的刺激佢勁落深喉,淫眼放電上下快慢吹奏,深喉吞棍爽到我一標興奮發射出咗嘢!沖洗之後, 佢幫我先踩後按,好落力踩到我條背脊舒爽無比,踩完轉身再按,力度夠,揾穴准,一收一按收放自如,從上到下按得我好鬼舒服,手勢夠曬一流水準,按完之後一 D疲勞都無曬,全身感覺輕鬆無比,俾埋D佢家用佢,夠滿足走人。
Body figure looks so nice
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 PKIP11 #2 的帖子

高潮到淫賤放蕩,冰火水簫深喉樣樣做足...

好身材好吸引