[囡囡推介] 39D車頭燈濕水鮑魚好砌按得屌得,泡泡浸浴一流享受索爆陀...

簽到
名稱: 索爆陀地妹萬依汶
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A38401-深水埗-一樓一-索爆陀地妹萬依汶.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

食好女實揀桂林街38號三樓F室D房索爆陀地妹萬依汶,入到去態度唔錯,好熱情,我好猴擒,佢身材一流,尤其對39D車頭燈,特別凸出,先主動同我除衫除褲,我幫佢解BAR,忍不著馬上揸揸,試試手感,對波勁有彈性,我一隻手都唔係揸得晒,仲好滑手,攬住我去浴室沖涼有波推前後,有泡泡浸浴,兩條玉蟲浸泡,彼此纏繞,添加水中蕭,有如熱戀情侶般,吹功好掂,含得好有Feel,細佬感覺好興奮,真係唔錯,好快硬抹乾身後上床,佢叫我訓低按摩,開背力度控制幾好,佢按摩力功夫好夠力,穴住又準,有幾下啪啪聲,不錯,我成身好攰叫唯唯幫我按耐d,按多幾個字開始推油,非常用心按推,穴位準,夠力度,推淋巴,話我淋巴線好塞,雖然有少少痛,但係血液循環順暢左,去成身赤赤痛,推完堅係鬆晒,好舒服!跟手床戲唔偷懶咁鍚下啜下,對手掃我JJ,對奶又壓落黎奶我LIN頭,真係冇得頂,環保吹時,佢吹到我突然感覺有D想出,我都叫左出來,原來女女係吹簫高手,就係咁吹到舒舒服服,我反轉壓低佢食佢LIN頭,好敏感,食起來口感十分好,掃一掃佢隻鮑魚,鮑魚濕濕地,佢話等住我插入,咁一定要滿足下佢要求,上袋女上,見到佢對波搖搖下,真係興奮死,用口奶LIN頭,我出盡力頂,頂呀頂,佢叫呀叫,十分興奮之下俾女女坐爆,坐功超卓,事後佢仲攬實我唔放,直到抖完先起身沖涼先肯放,沖涼依然細心,絕冇偷懶,值得一讚!
回復 bobking #1 的帖子

索爆陀地妹萬依汶,正
onelive 發表於 2017-5-19 13:50
靚女性感動人,一流嘅服務好到唔得頂:真人相

高潮到淫賤放蕩,冰火水簫深喉樣樣做足...
白雪雪好吸引
回復 bobking #1 的帖子

囡囡样嗦骚勁足身材屬A+级女優级別,外点已令人血脉偾张再加上星级大使般的熱情待客态度,全然是极品级的男仕滋润恩物,若不立馬提槍赴会的話,豈对得起版主一遍无私的给力用心哈
索爆陀地

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 02:14