Baby~~~~佢好好笑容, 大波身材又靚女! ~~仲有大車~~~~!!

名稱: Baby
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A53810-尖沙咀-兼職女郎-Baby.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Baby: ?" ]& z# R, M& U; {
6 @2 g& k( y( B7 n4 o  G
女女已經等緊我, 佢好好笑容, 大波身材又靚女! 著住件TEE, 完美身型盡露係我面前, 對白滑長腿show係我眼前,
1 `7 N% |; T& h佢拖住我手仔, kiss左我一下, 好有feel呀, 我怕羞咁kiss下佢, 再同我係咁車!!車!!車!!!!!' B# v$ k( ^  ?3 a- g
佢就拉我入去洗白白, 好sweet過! 好似男女朋友搞野咁, 佢好細心幫我清洗! 又笑住咁玩我JJ, 讚我好勁, 搞到我幾like下!( h) }7 D, r/ _% K$ w5 ^1 e

3 w' r3 @" U* Z沖完涼之後去床上面繼續! 瞓係床上面精油按摩, 女女主動鍚我, 漫游全身, 全身都係口水, 之後上套, 到我發揮騎上去un,
( P. ~) p8 z/ ~" W( T* S5 p再改狗仔推, 攰左就俾佢坐下蓮, 之後又抱住黎做, 大車女上男下, 跟住極速爆咗!女女唔催鐘, 事後仲同我訓左陣, 食埋支煙走人!!!
雪白双峰好诱人啊
Nice body figure
回復 振明小王子 #1 的帖子
- J' A9 J- @! D- v$ S: I; W3 i2 |6 ~+ B
多謝師兄分享
多謝師兄分享
$ l* U, @  q; h+ K0 |+ f
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 16:57