[賽後報告] 陀地靚妹仔 娜娜,後生嫩口,真係呢區少有嘅貨色,還有窩心 service,妹妹仔仲好窄,濕濕地

名稱: 娜娜 靓妹仔
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A52740-觀塘-樓上骨-娜娜靓妹仔.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

娜娜 陀地靚妹仔個樣大約有廿幾歲,又好樣又後生,入到房佢笑容甜美,性格活潑開朗,善解人意,與我同聲同氣吹得水,對我體貼入微好好笑容熱情招呼,吹陣水我就忍唔住例牌攬攬抽抽水,有腰有羅又有波,曲線完美,爽到佢飄飄欲仙淫聲都出曬,興奮到立馬幫我除衫沖涼,佢個樣好鬼淫下,好好笑容熱情招呼,
沖完涼先出嚟服侍我,先享受佢幫我按摩,手勢唔錯,開背有板有眼,有功架夠力水,做到力夠穴位準,正,酸緊位落重力,服務做到足,一D都唔馬虎,慢慢推勻全身要緊位,爽到我疲勞盡消,推油手勢真係超級無敵,手力夠,認穴準,但又唔會太痛;同我慢慢推按,通淋巴,坐骨神經痛,邊推邊吹水,好有氣氛,真係好舒服暢快,推到我無曬疲勞全身都鬆曬,我不停搓對波波撩撥佢條隧道,有吸吮佢兩邊粉色提子,娜娜斯文大方之中又畀人惹火誘人嘅Feel,認真煞食,來個69激情吹奏,大家瘋狂投入刺激地吹到雪雪聲;爽死,有眼神交流,深喉不斷,好鬼正,一陣功夫吹到碌鳩硬曬,吹到咁上下然後帶套到主菜,鮑魚窄窄,天然穴水源源不斷湧緊出來,細佬出入更加順暢,不停換花式,屌到合體連連高潮中爆射!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

青春靓丽好选择

又好樣又後生

Sweet sexy girl

回復 paulanka #1 的帖子

thanks for sharing