[賽後報告] 月兒床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震

簽到
名稱: 月兒
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A26921-觀塘-一樓一-月兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前睇到觀塘新囡月兒個報告,好多師兄都讚佢服務好好,琴日去觀塘做完嘢,一於會一會佢。入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,首先來個傳教士式男上衝刺,月兒個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,再轉第二招騎上來喪搖猛騎,36D豪乳上下左右搖擺,西水長流,表情豐富,最後扶住佢條腰從後推進,推到囡囡瘋狂大叫,經過一輪狂轟猛炸後,束勢以待,佢夾我插,夠晒合拍,狂推到爆精狂射,非常之爽,月兒係觀塘我食過最啱咀形之一,下星期得閒一定要去搵佢食多次。
多謝師兄分享
性福性福
多謝師兄分享
你條女食得過
囡囡好功夫!
Looks wild and sexy
有機會真係要試下
多謝師兄分享
多謝推介
回復 ponidin #1 的帖子

多謝師兄分享
回復 ponidin #1 的帖子