高級水療場the best spa,正宗陀地索女雪兒,星臉孔靚過一枝花,魔鬼身材,鮑魚窄窄,掛鼓車住插爆,超級 service,附相

簽到
名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-TheBestSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

預約the best spa,遇到心儀 索女雪兒,正宗陀地,星臉孔靚過一枝花,幼腰靚羅,雪白靚乳,魔鬼身材,真係見到都硬鳩曬,還有超級 service,大家同聲同氣,好好傾,人見人愛花見花開,男人絕對鐘意,佢柔情似水殷勤招呼,銷魂嘅姣靚樣令我扯曬旗,啱眼緣二話不說直接車,邊車邊佢喘住粗氣幫我除衫掛衫,好似好姣咁話想要,興奮到拿拿臨幫我寬衣解帶,拖住手仔入沖涼,侍浴對我真係體貼入微,用對大靚波幫我磨身,西毛磨碌鳩,大玩乳膠漆,水中蕭水聲雪雪聲加深喉,爽到暈!浸spa瘋狂勁玩,邊浸邊玩,好激情!叫佢慢慢黎都乖乖聽話,慢慢淫勻我全身,搞到我好有feel,and then 沖洗完返上骨床先按摩,慢慢嘆世界,一開始先來個開背,手勢唔錯,按得好好,力水足之餘穴位又到,邊按邊傾計,逐個位逐個位慢慢按,真係好舒服暢快,按鬆之後繼續推油,由背按到腳,穴準而有力,絕唔馬虎,推油都一樣咁正,俾足心機推到我全身都鬆曬,個樣好鬼淫,發晒姣咁按住我錫暈全身,奶袋袋啜蛋蛋,騎上來擒住碌鳩同我來個69式吹奏,吹功超級無敵,加深喉打圈,超有激情,好落力吹到出晒聲,爽到不停用脷尖刺激我龜頭敏感點,我狂奶狂啜隻鮑魚,男女都爽到欲死欲仙,吹咗好耐,正到不得了,完全無還手之力,叫停然後帶套入正場,鮑魚窄窄,騎住我瘋狂上下un,騎術一流,表情肉緊又夠投入,我忍唔住大玩花式,淫蕩嘅叫床聲令我無比興奮,正面姿勢插百幾野,最後換掛鼓車住衝刺雙雙攬實狂叫昇天。
白雪雪好吸引
Nice boobs
美女好正
多謝分享
回復 onput #1 的帖子

noted & thanks
謝謝師兄分享!!
回復 onput #1 的帖子

唔錯,可以一試
回復 一樓一我睇曬 #8 的帖子

條女得唔得先?
謝謝師兄分享