[賽後報告] 叮噹樣貌青靚白淨,,,風騷得黎帶點淫蕩,多汁淫西真波36d

簽到
名稱: 叮噹
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A33083-荃灣-樓上骨-叮噹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_8595.JPG IMG_8594.JPG IMG_8593.JPG IMG_8592.JPG 一開門叮噹對36d白滑波波而經爆哂岀黎,性感到爆,,笑淫淫禁拖我入閘,開始互模,對大乳球係我心口左磨右磨,夠熱情而且好主動模我雀仔,金黃色頭髮望落更加性感,純天然36d波波好軟熟彈手,全身白淨,完美既身材,我而經好想快d吊距,沖涼全程自動波,沖得好乾淨,,大奶玩波推,再雙蛋夾腸,呻吟聲不停,水中吹奏,蕭后當之無愧,啜實最敏感既撚頭吸呀吸,,,有女朋友感覺,仲好鬼激情,兩粒珠珠一淡食哂,係入面蕩下蕩下既感覺,興奮到我要叫距岀去先玩,唔係真係比距搞定,,上到床,成對奶壓上黎身貼身,奶子掃哂全身,,再錫全身,,環保吹,,一流享受,9淺一深,,好得好投入,,硬到無得再硬叫停叮噹,,同我上套開波,女上坐蓮,見到細佬慢慢入佢小妹妹度,洞口多緊,勝感洞口而濕哂,磨兩野就成支一野入哂,渣住佢大波一路un,距就一路叫,穴口又濕又滑,好有想射既感覺,,淫蕩既叫床聲無停過,睇到叮噹好享受性愛既過程,忍唔住轉推車,誘惑呻吟聲刺激之下,細佬忍唔住大大力推,就係我就岀精既時候,女女都高潮收音,叫聲急促,事後女女細心幫我清潔,沖涼比錢走人!
回復 cocoliu #1 的帖子

身材火辣,對波好大。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

叮噹呀誰都喜歡你

性感吸引, 火辣誘人

回復 cocoliu #1 的帖子

多謝分享