[賽後報告] 新女奶水妹自拍真相熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢

簽到
名稱: 奶水妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A52923-深水埗-一樓一-奶水妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去深水埗洗樓,見到奶水妹,好有氣質無撈味,當堂精神晒,見到奶水妹真人真係好靚女,女人嚟講佢算幾高,對波唔使講,迫爆感強勁,熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢,奶水妹比我攪到要呻吟吓,寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,奶水妹望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,囡囡用口幫我帶套,男上直插西洞深處,九淺一深,打樁式深插,插到奶水妹鮑魚出水,加上奶水妹越叫越放,甚似AV淫娃女優既叫床聲,再轉囡囡先,一騎上來,發覺佢嘅玉洞水源充足且夠緊窄,越騎越有勁,最後梗係都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!最後衝刺時攬住我大叫唔得啦唔得啦,我好快就派彩比佢,咁撚正,可以搵佢做女朋友就好啦。囡囡無論吹功同反應都一流,已經列入番食名單。
回復 cdream #1 的帖子

多謝分享
Big balls and long legs
好身材好吸引
回復 cdream #1 的帖子

囡囡样嗦骚勁足身材屬A+级女優级別,外点已令人血脉偾张再加上星级大使般的熱情待客态度,全然是极品级的男仕滋润恩物,若不立馬提槍赴会的話,豈对得起版主一遍无私的给力用心哈
多謝分享
Thanks for sharing
多谢师兄分享
Thanks for sharing
回復 makgavina #2 的帖子

謝師兄報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 23:33