[賽後報告] 36d白滑真波mimi,,性感露岀戰鬥格,叫床淫蕩,,用心用力,提示一下,,女女好容易高潮

簽到
名稱: Mi Mi
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A27159-荃灣-樓上骨-MiMi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_8604.JPG IMG_8603.JPG IMG_8602.JPG Mimi呢條淫西想食距好耐,成日上親去都工作中,琴日上去終於都見到呢條淫西真人,,有腰有波路,加上渾圓嘅美籮,一副戰鬥格身材,36d波波遮都遮唔住,望落後生好q,,入閘黎個情深抱抱,門都未關而經熱情又主動,沖凉大波推舒服到爆,黎個水中簫,,深喉,蕭后正,知道邊個位最敏感,,要叫停先放口,抹乾身上床女女對波壓上黎,開始奶Linlin,高級環保吹,,吹左好耐,主動上套坐上黎, 摸佢下面濕晒有天然西水,我大大力向上頂佢,high到女女又叫床,又自揸,把聲淫蕩得好性感,換男上我雙手揸住佢對大波來插,條淫西問我岀得未,距話頂唔順啦,好激情,,想轉位插都等唔切啦,就揸住對波不停大力插,射哂入穴口,事後無囉反細佬岀,,抱住女享受一下收陰既感覺,夾下夾下好爽,休息完女女幫我除套清潔細佬,,沖個涼走人,
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

傲人双峰好诱人

回復 bobolam #1 的帖子

多謝分享

身材好吸引

多謝師兄分享