[囡囡推介] 90後嫩口索女架生新淨有女友feel把聲夠溫柔又嗲,好撚正!!!...

名稱: 台灣巨乳39F晶晶
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A40213-觀塘-一樓一-台灣巨乳39F晶晶.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大波晶晶開門既時候,佢用對39F巨乳隊住我對眼,真波真係好正,豐滿身材,唔洗諗,即刻入閘,佢好溫柔咁幫我除衫,一邊沖涼一邊揸對巨乳摸粒LIN,佢對波好大,揸落去好有質感,沖涼有侍浴,洗前又洗後,洗上又洗下,唔會趕時間唔會求其,有玩BM,用對39F巨乳係我全身上下不斷磨啊磨,來招大波剪腸,包到實一實,感覺舒服無比仲有嫁,一野吹含我碌撚,整個深喉水中簫,雪雪聲添加眼神交流,都係咁舒服啊!佢幫抹身上床,繼續玩NJOY,著返對黑C出黎,一邊漫遊一邊望住你個感覺好淫蕩,好Q能正,又鳩硬多一次,但唔心急,慢慢享受下先,緊接落黎,奶耳仔,舔喉核,錫lin lin,一路到蛋蛋,啜到卜卜聲,漫遊落車底,全主動毒龍鑽,仲要勁深鑽果隻,問你死唔死?環保吹都幾掂,吹到鳩硬上加硬,跟住真係忍唔住....其實有d想叫佢吹爆既衝動,但係想屌,叫上袋,佢想主動騎,完全比佢帶住黎屌,做愛功夫好了得佢攬實我直情到頂咁滯,貼住鏡企推,望住佢對大波咁黎推,真係殺死我啦,到尾段時換男上,係咁叫我大力插死佢,我一於唔客氣,淫叫聲不斷,反白眼又咬唇,好似好撚享受,真係到發射時刻就抽出環保口爆,爆完爽死!玩到足鐘,沖涼著衫走比錢人!大波晶晶服務都好認真,配合度好,技術一流。
嫩到驚一屌佢化開
白雪雪好吸引
Nice boobs
回復 enjoyhk148 #1 的帖子

囡囡样嗦骚勁足身材屬A+级女優级別,外点已令人血脉偾张再加上星级大使般的熱情待客态度,全然是极品级的男仕滋润恩物,若不立馬提槍赴会的話,豈对得起版主一遍无私的给力用心哈
索女靚架生
美女好正

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:59