[囡囡推介] 被姦嘅感覺原來好L high,好玩好屌好服務,爽撚到巔

名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一條田蛙餵不飽牛,好彩遇到藍藍,星味十足,氣質高雅迷人,有波有羅,玲瓏浮凸,簡直係性感到爆,我睇到眼定定不停吞口水,
獨有嘅體香令我無比興奮,肌膚又嫩又滑又有彈性,主動粘埋我搖胸擺羅,個樣好鬼風騷撩人,姣到出汁,
實在忍唔住攬埋佢搓揉對竹筍pink波,軟綿綿咁真係超好手感,囡囡善解人意,千依百順幫我寬衣解帶叫我沖涼先,
拖住我手仔入去沖涼,碌野搓洗到愛不釋手,波推擦背水中吹奏,落足咀力,爽到暈。
沖洗完返出嚟,上床先按摩,開背有功架,絕對係技師級水準,慢慢幫我按摩埋全身要緊位,
感覺真係無比舒服暢快,推油推鬆全身之後,開始振奮人心時刻,吸吮佢粉色linlin,搗埋粒豆,爽到佢低吟高叫興奮反攻,
成個淫娃咁爬上黎按住我由上至下一路瘋狂奶錫,十八般武藝令我無法抵擋,奶袋袋啜蛋蛋,環保鑽菊花,瘋狂勁鑽,鑽到我慾火攻心呀呀淫聲呻吟,
環保吞曬成碌,吹功超級無敵,深淺快慢,橫瀨直啜,好落力吹到雪雪聲,好能舒服,加深喉,爽到暈細佬已經硬到變成一支定海神針,
我啜到佢妹妹仔早已春潮泛濫,爽到我忍不可忍砌翻佢上套埋牙,女上強姦我,邊姦邊叫,天然穴水源源不斷湧緊出黎,反應唔錯;
忍唔住轉正面加速衝刺,囡囡又夠投入肉緊,爽到佢瘋狂大叫,所有高難動作都玩齊,爽到佢高潮迭起水流不息,
最後推車啪啪聲,不斷快推,春潮噴湧,不敵爆出,男女都爽到欲死欲生!
一定要去的,細佬一定唔會失望!
回復 jimreeves #1 的帖子

多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

似乎唔錯。

肯定好high

圆滑后臀好好推

多謝師兄分享

多謝師兄分享