[賽後報告] 佐敦姣西芊芊,淫蕩嬌娃,35c竹筍大波,性感狂野,投入度高,粉包洞口多水好砌,送上事後吹,,正

名稱: 芊芊
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A24909-佐敦-樓上骨-芊芊.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_8614.JPG IMG_8615.JPG IMG_8616.JPG 琴日馬仔生性呀,,中左尾場,去收錢順便獎勵下細佬,走去食左件嫩口大波芊芊,,按鐘一見女女,有波有腰,性感狂野,淫蕩嬌娃,眼睛大大仲放下淫電,35c竹荀大奶波濤洶湧,波型靚靚白滑夾條乳溝好性感,把聲又溫柔,係門口睇都起哂機,笑容甜美,一關門就攬住芊芊錫下抽下水,除佢除bar,除底底,剝哂光豬對住我,玩大奶,軟熟彈手,堅挺有手感,點揸唔嬲仲會淫笑對住我,肌膚白滑,玩對奶都愛不釋手,到我除衫後拖下手仔去沖涼先,車住波推全身漫游先刺激,雙蛋夾腸,水中簫,深喉頂到入一入,飽魚仔激磨細佬,細佬硬到爆,沖涼全程無偷懶,上到床我叫女女訓等我服侍下距先,一路車一路模哂全身,,滑不溜手,,由波波模到落鮑魚仔,啜距乳頭,女女開始進入狀態,係到呻吟,玩到興哂,到佢服侍我,同我奶全身,幫我吹,奶袋袋,淫眼放電,邊吹邊望搞到我好想吊爆距,上套主動女上,粉紅色穴口濕哂,一鳩入洞,好俾心機坐,坐到好多西水,枝枝聲,轉男上準備發射,對好窄隧道一撚啪哂入去喪插,插到勁high,妹妹高潮夾住細佬夾下夾下,插多十幾下,頂唔住距既呻吟聲發射子孫了,,全軍覆沒,,難忘事後吹,唔叫唔停口,,好正
真想屌爆呢隻姣西
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Jojoleelee #1 的帖子

thanks for sharing

美乳乳好吸引

多謝師兄分享

Attractive balls