Club Avenue Spa技師Tina外表柔情,內裏熱情,投入情度仲激過堅做!!

名稱: Club Avenue SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A45844-灣仔-水療SPA-ClubAvenueSPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天氣一吓子跌幾度,唔小心好容易中招,好在我身體強壯,加上我成日都去鬆一鬆,轉天氣No Way!
我成日去間場就係CLUB AVENUE SPA,已經成為我長駐嘅地方,無它嘅,裝好、有服務、女得,咁就已經夠啦!
打個電話過去約個時間,佢地同我講有位靚女剛來兩日,想問兩句,佢又賣口乖話一陣你咪知,真係釣晒胃口。
上去已經安排好房間,唔係話熟客唔熟客,有預約就唔使等呢!沖熱水涼爽一爽先,增加血液循環,轉頭都勁D。
女女入房時真係令我眼前一亮,好靚女,又後生,估佢不出20,長腿高妹,突然即興唱兩句 "我沒有六尺高 我卻會待你好"...
真係唱架,女女一聽到即時笑出嚟,話我好風趣,佢叫Tina,有氣質,吸手波仔,皮膚白淨,報鐘後為我舖好床,
Tina DUP骨手勢OK喎,有版有眼,力度唔算好大,位置亦OK,頭身腳細心去DUP,都好舒服,自係預期之外。
再香薰推油,有技巧得嚟又柔情,由頸推到落大小腿,回馬槍返上patpat,觸電感覺為之一震,無反應就假嘅,
按大腿根揩到細佬,直頭火上加油,佢明顯有心挑逗我,趴着好辛苦,佢叫我趷起個pat,伸手去R旦旦摸春袋,
挑我龜頭時,有D想射嘅感覺,Tina見好就收,抺乾D油,轉身就錫我粒lin,你放我又點可以呆,抱住佢一手揸波,
一手幫佢除衫,摸返夠本,吸手波好好摸,linlin好Pink,錫完又奶,奶完又舔,攪到Tina成身軟晒,當然,
對住我哩個好手,點可以得自己享受,雖然無得咩咩咩,但係攪到佢High都好滿足架,你來我往,手到拿來,
捉住我細佬玩得好開心,我亦都到了極點,忍唔到爆了!清潔完後去洗一洗身,出嚟同Tina吹吓水又抽吓水,夠鐘才走!
今次比我遇到Tina,外表柔情,內裏熱情,投入情度仲激過堅做,難忘,一定要返兜!

微信图片_20170521221745.jpg 微信图片_20170521221558.jpg 微信图片_20170521221742.jpg 微信图片_20170521221748.jpg 微信图片_20170521221751.jpg 微信图片_20170521221754.jpg 微信图片_20170521221823.jpg
唔錯好介紹
回覆 讚好 不讚 使用道具

美女好正, 多謝師兄分享

回復 whchuiii #1 的帖子

青春可愛,多分分享。

nice girl.

多謝師兄分享

白滑粉嫩  

Sweet sexy girl

有時間上去試試先!!!

cute face wor
thanks report and photos

好靚女。

多謝c兄分享

多謝師兄索女分享

多謝師兄推介

甜美靓丽好货色

Thanks a lot for sharing

多謝師兄分享

唔錯,有機會要試下,謝謝師兄分享!!

身材幾好