[賽後報告] 翻版姚嘉妮【北角新女ZOE】,身高1.7米,42吋長腿,骨技精湛,加上佢服務超值,相信好多骨友都會鍾意佢

名稱: zoe
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A26034-北角-樓上骨-zoe.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

寂寞難耐,上網睇到北角新女ZOE,事先預約咗再去,開門見面囡囡星味十足,樣貌美豔,翻版姚嘉妮,
有氣質,有時代感,長腿美足,有42吋長腿,身高1.7米,竹筍pink波,皮膚白滑,有波有羅,曲線銷魂,凸凹有致,
佢熱情似火,殷勤招呼,吹得水,有親切感,好主動咁幫我除衫沖涼,
自己好快沖洗完返出來,上骨床佢好俾心機幫我先按摩;開背有力;有板有眼;功架十足,
手勢好掂,骨技精湛,絕對係高手,I think her massage skill is professional,
好似服侍大爺咁幫我從頭按落到腳,足心機幫我按,我一路享受一路同佢吹水,氣氛一流,
夠力水得黎穴位又到,真係好舒服暢快,按到咁上下推油,手勢唔使講,正宗又夠專業,
逐步逐步慢慢推,一D都唔馬虎,服務做到足,絕對係一流技師水準,用力推到我全身都鬆曬,
推前列腺,jar住我碌野搓擼到愛不釋手,感覺好鬼正,歡樂時光,大家瘋狂勁玩,
忍唔住攬埋佢柔情挑逗,有激情又興奮,我不停jar波啜波,佢善解人意,樣帶淫蕩,
爽到佢飄飄欲仙淫聲都出曬,忍唔住叫佢幫我打JJ,係佢淫蕩嘅叫床聲中,萬億子孫衝閘而出。
睇相真係有啲似
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingcole #1 的帖子

thanks for sharing

身材一流好货色

多謝師兄分享

多謝師兄分享

美女好正