[囡囡推介] JoJo中醫保健推拿,骨界奇芭,少林大力金剛指,正宗推前列腺,真係無人可比

名稱: JoJo 中醫保健推拿
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A25934-觀塘-樓上骨-JoJo中醫保健推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐唔鬆過骨,感覺全身都唔多爽,唯有到觀塘群星搵JoJo 中醫保健推拿先得,
群星按摩排第一,有按摩證書,指準力夠,有如少林大力金剛指,劏蛇高手,仲識正宗推前列腺,教左很多徒弟。
樣貌嫵媚,玲瓏浮凸,雪白大波挺拔又夠彈手,呼之欲出引死人,皮膚白滑,肥臀靚籮,佢熱情似火擁我雙雙入房,笑容淫淫哋好殷勤招呼,幫我擺好手袋,除衫自己入去沖涼。
洗乾淨返到骨床,佢服侍我趴低就落足心機幫按,一落開背有力,正宗手骨,功架十足,好有專業素質,按摩手骨非同凡響,絕對係超級技師級手勢,幫我從頭按落到腳,夠力度,穴位準,好能舒服,感覺爽死啦;
JoJo說:『治療肩膀酸痛時,以穴道療法最為有效,而其中又以肩井穴最為特效,肩井穴位於脖子根部與肩頭連接線的正中央。可夾緊腋下,手指併攏於另一邊的肩上。此時,剛好中指接觸之處即為肩井穴。一壓肩井穴,就會感到十分舒服的壓痛,很容易就可找到。』
功架不同果D尋常之輩;按到鬆曬再推油,從頭到腳慢條斯理一一照顧得宜,推淋巴腺推到我呱呱大叫,推到我無曬疲勞全身都鬆曬,feel到全身充滿後量,成個人都精神曬,
推前列腺手柔指巧,高超一流技術,佢一邊揉搓我一邊揸佢對波,爽到慾火攻心,最後使出無敵出火技術,high到不得了,所有精華一瞬間就俾曬佢!全程足80分鐘!