新手無知一問 (快槍手的無奈)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想問下去桑拿如果好快出左但係又唔想要第二Q咁係房度有咩好做? (因為小弟係快槍手型...)

小弟以前去過D2, 出左兩Q都仲有大半個鐘剩... 跟手女女係咁易幫我按兩下就話出返去先... 其實係咪個個場都會係咁? 定係只係D2特別差?
建議白天找個909出各2.3次水,晚上去SN  保證久到小姐不要不要的,哈哈
如果怕找909浪費錢
先打個幾槍再去SN吧
去玩多几次,师兄就可以挥洒自如,想怎样玩就怎样玩了…
試下大髀根出左先囉

個個女女都想快啲搞掂快啲出去搏第二輪客
況且唔係佢服務唔好或催鐘
建議師兄練下手槍或者出左一q.先再去
聽師兄們咁講, 咁即係話就算桑拿或浴室, 只要出完之後如果唔要第二Q女女就可以走? 冇得要求佢按下摩或者吹下水咁?
月夜の夢 發表於 2017-5-24 18:15
聽師兄們咁講, 咁即係話就算桑拿或浴室, 只要出完之後如果唔要第二Q女女就可以走? 冇得要求佢按下摩或者吹下水咁?

早排一個月前去打令1,同條女攪完野,(淨 )番十五分鐘,佢又比我渣波同吹陣水,唔知係咪想搏我出多一Q,最後我夠鐘就走人,呢D野都係睇運。
月夜の夢 發表於 2017-5-24 18:15

每個女都不同,上次在豪門,1Q後還按摩30分鐘.
回復 jstockton #9 的帖子

depends on your luck that day !
回復 月夜の夢 #1 的帖子

或者可以先叫小妹按大半個鐘, 抽下水, 到淨番十五至二十分鐘才戲肉, 咁咪無蝕底囉!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 10:26