[泰國] 新到童顏巨乳 Cario 35D天然大波 樣甜又姣 浴缸浴 大車 口爆800

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Cario

琴晚收工後食埋宵夜準備翻屋企訓覺,突然間黎火,跟住又JJ痕,心思思想食女,上網見Cario對車頭燈 + 長腿令到細佬都扯旗,即刻攞電話預約, Roy哥話等埋我。上房見真人,Cario好好笑容,但係對車頭燈真係好大,35D天然大波好Q正!馬上留底!囡囡青春無敵,樣子比較斯文,有有種Sexy feel,廟細燈籠大嘅身材,前凸後凸,Pat Pat肉地好firm,正!

跟住囡囡幫手除衫,一起來個鴛鴦浴先,同我做BM,推完前面再推後面,大波 + 泡泡BM起上來好爽。佢用PAT PAT磨我JJ,唔錯硬哂,接住開始咀Lin慢慢的再向下面唅蛋蛋,口技唔錯玩得幾好,係咁用舌尖刺激我成枝棍,比佢攪到有D酥酥麻麻既感覺,高水準水簫!想返起都好enjoy

沖完之後上床又幫dup骨,dup得幾舒服,完之後我感覺全身松嗮,加上Cario好好笑容,又同我傾計,真係好好feel!!跟手佢開始從lin奶到落細佬度,邊奶邊啜,又啜蛋蛋,條脷又響細佬個頭度打曬轉,AV式環保吹,佢好溫柔咁吹又啜吓蛋蛋感覺好正,再將細佬慢慢吞返入口度開始做深喉,同加強小小吸啜力慢慢咁將我嘅情欲提升,已經頂唔順啦!!

即刻黎戲玉,男上女下,Cario風騷十足,越插越大聲,我地大車往來!之後再黎多個狗仔,真係啪啪聲,搞到佢高潮碟起,之後我就再男上女下,插到佢喺咁叫,最後口爆出嘢!!兩個字舒服,完事大家係張床到攬住傾計,囡囡幫我沖個涼,大家漱漱口,乾淨晒,最後比家用走人,臨走佢送goodbye kiss,依依不捨咁送我走

Cario 又靚又嫩口!絕對正貨!青春無敵,有對35D天然大波,發育早熟,痴女大車,仲可以口爆出嘢!!勁好服務!認真要推介吓,要800蚊炸,要食就快!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
大乳牛好诱人
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄索女分享

流曬口水!

多謝師兄分享

性感迷人火辣辣

回復 BigJohn2008 #1 的帖子

身材誘人,直得過