[初哥問路] Best or Fish Anma?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

6月尾會到首爾, 想去見識下ANMA, 睇左咁多編文, 覺得FISH同BEST幾好, 二選一.....但唔知點揀, 我應該會係下午2-4PM呢啲時間去, 夜晚就唔會去喇.....各位知唔知呢段時間會唔會冇乜囡呢或者質素會比較差呢?

另外, FISH只可幾射一次, 如果定力唔夠俾LIFT口條囡引爆左可以點做呢? 會唔會另收CHARGE先可幾入房見條囡呢?

有見及此, 又想去BEST, 起碼可射兩次, 保險啲, 只怕一小時內第二次未能回氣.......

題外話, 韓國啲囡囡有冇定期身體檢查呢, 諗緊環保吹, 博唔博得過....

各位, 請俾啲意見!!!謝謝

Fish 不会让你射第一Part ! 控制不错,第二 part如果你射的很快就结束,因为不是环保吹,也会给你吹特别久,再让你进入
回復 judddddde #2 的帖子

即第二part,如果太快射左,又有多時間剩可以有第二Q?
Why not try both hahaha
兩間都值得一試, 不同的享受
我覺得fish好好過best
服務都好d
我想問兩間係咪都環吹?
難得去一趟,就2家都去……玩得高興點。

我個人比較喜歡 Best,不過我同事和我相反。所以說這種事真是因人而異....

倒也不是說我覺得 Fish 不好,而是我對那個電梯迎賓很倒胃口。
主戰的小姐還是不錯的。 但  Best 更符合我的 Style 。

另外,Best 雖然是樓下樓上各 1S,但其實也有一些人在樓下沒做出來,最終
僅在樓上完成 1S。 同樣的 Fish 雖然只有 1S,但也有人太激動了,在迎賓時
就爆發... 但店家也不會叫你走人啊,頂多就被唸幾句,還是可以繼續上主戰小姐。

mihei 發表於 2017-6-9 08:01
我想問兩間係咪都環吹?

我不知道是否人人都一樣,但我去時是的。
請問FISH 跟 best都可以刷卡嗎??
費用會差多少呢?
brisbaneian 發表於 2017-9-6 23:29
請問FISH 跟 best都可以刷卡嗎??
費用會差多少呢?

可刷卡,好像是3%附加費
ilovejapangirl 發表於 2017-9-3 17:08
我個人比較喜歡 Best,不過我同事和我相反。所以說這種事真是因人而異....

倒也不是說我覺得 Fish 不好 ...

我唔揀Fish都係因為怕第1S就爆,唔知會唔會被趕才選Best
有冇ching知道fish / best營業時間?
咩時間去會好d??

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:24