[賽後報告] 大美人~嘉欣BB,溫柔情人Feel,又甜又多汁,反應:姣。淫。莞式一條龍服務,一屌難忘,屌後花園令我念念不忘!

簽到
名稱: 嘉欣BB
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A27004-荃灣-樓上骨-嘉欣BB.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大美人~嘉欣BB,莞式一条龙服务,屌后花园令我念念不忘!真人索爆靚女,眼大大電力十足,對波凸出,顯得非常有味道,靚波蛇腰,玉腿修長而幼直,有女性曲線美,好鬼sexy,細佬已經扯火吶喊,幫佢解甲後見到對36D波波彈左出黎立即忍不住揸下逗下,一雙純天然兼又靚又挺的大波波引鬼死我。去浴室沖涼,仔細又體貼,有body互磨,屁股推前後,有夾腸,夾到細佬興一興,水中簫,含得我係慾火焚身,一個眼神既接觸,有幾野差d頂唔順,床上服務,我好手多,不斷摸佢,皮膚白滑,吸手靚波,後背漫遊加上,自動自覺玩六九+環保吹簫,鮑魚淫水氾濫,雙腿顫抖,口舌緊閉,好橪正呀!爽爆了......整到我失去理性玩住大波來男上狂砌,狂插百幾下,最後大美人用絕招對付我,叫我插佢屎眼,接受佢挑戰,揸鳩直入佢C 眼,屌到佢patpat震曬,好快爆漿派貨,事後浴送上冰火交替含吹,舌尖挑撥鳩頭,令細佬嘗試再起頭,怎奈老夫有心無力,但佢個服務就絕對值得讚賞!
BB.png BBB.png BBBB.png
good report!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 jujuo #1 的帖子

多謝師兄分享

好服务爽歪歪

多謝師兄分享

多谢师兄分享