[曼谷] Mitu - Ai 超正 , can't complain

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一 路都想試吓Ai好耐,今次終於有機會!
其實我每次來泰國都有去Mitu, 我發現Ai 其實佢唔係日日返工,因為個網頁似乎都係耐先有佢嘅schedule 嘅,今次出發前一個星期send定email去問日本仔問佢Ai係幾時返工,咁岩又啱喎就即刻book佢,簡直係今次旅程嘅重頭戲!
一朝早就已經去到mitu, 之前去都係舊舖,今次搬左過對面條巷仔裏面,我早到咗Ai 都未返工.
先科水$3700,等咗大概五至10分鐘終於到喇(你哋係咪睇到好緊張呢?!)
係後生女嚟,佢話佢25歲,咁我都信嘅,其實佢成個感覺係非常之誠懇一個鄰家女孩嘅feel。不過面嘅皮膚就好似之前師兄講唔係最滑溜嗰種,不過佢又唔係有暗瘡粒粒嗰種,只係好似有啲文或好輕微嘅不平滑,我自己就覺得都OK,樣就係一個普通女仔樣唔係話超靚亦都唔係樣衰,絕對OK嘅,不過身材呢就真係不得了,大波同埋最緊要係軟熟真波!
好啦上房,我覺得呢一間新鋪都幾好,地方都好企理清潔,不過從前呢就有浴缸今次呢間房呢就冇,我唔知係日本仔冇俾我啊定係佢根本冇啦,不過啲地方好大絕對唔係話好細嘅房仔咁樣,完全有日本soapland嘅feel
過程就真係非常仔細,完全唔同一般沖涼咁樣,我覺得都係幾純正嘅日式沖涼,之前去日本試過同今次比較我覺得今次還要好,上次條日本妹服務都OK嘅,但我覺得日本會服侍外國人呢始終都唔係話最俾心機,同埋係我覺得Ai真係好落力,成身都俾佢舔暈晒咁滯 - 包括屎眼. 我真係覺得啲女超級敬業,咁核突都唔驚!
佢嘅服務真係好細心同埋好溫柔,慢慢咁樣做我自己就覺得好享受!仙來仙去一大輪之後呢就開始來了,由氣床搞返上床,搞來搞去因為之前玩得太勁,都係唔係好出到,佢亦都好細心慢慢搞,又手又口又插,最終都搞掂我覺得今日自己不太在狀態,如果在狀態嘅話應該更加好玩!
所以我決定要買藥物為我餘下嘅旅程打返知強心針!
相呢人哋擺到明遮住我就費事upload一張見到面架啦,不過都係果句,佢樣係絕對OK接受到嘅絕對唔醜嘅鄰家女孩.
$4000唔使好過去B記攞見Gogobar 女,同埋呢PP站附近我真心覺得呢間係最正嘅,咁嘅價錢試到nuru,日本要$5000港幣呢度$1000都唔使! 技術完全有過之而無不及,想點先,我知! 唔係日本妹呀嘛?! 但係要試Nuru 嗰個味道, mitu 應該係曼谷不二之選.
不過又咁樣講,佢大部份嘅女個樣都唔掂,得一兩個好d ,但就個個服務都好好,條日本仔真係教導有方,之前我試過有一件都係好正嘅不過而家冇做,好似胡慧聰講句 , 百貨應百客,我自己就好like呢度,每一次都來幫襯, 剛剛對上嗰次個件個樣唔得,但服務都好好。下次如果唔係呀Ai 都唔知揀邊個好,希望日本仔入多啲正嘢再加以調教

買到犀利士之後我同一晚去左hi class 及蛇美各上左條大波妹,蛇美嗰件仲要係起大真波,太長遲啲再寫,知道各師兄鍾意睇相,我面蒙蒙都走去問啲女影一張,平時真係唔會影,再講啦!

附上網頁相一張

多謝師兄分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

對波真係一流

thank you for sharing. waiting for ching next report.

Wa
波大腰幼

睇相身材真係好fit

身材冇得頂!

謝謝CHING分享

回復 JohnASeah #1 的帖子

謝謝分享

好波, 謝謝師兄分享訊息, 謝謝

真心唔錯,多謝分享!!

正!我上次去佢冇返工

謝謝師兄分享,身材真好啊

謝謝師兄分享,希望她最近有上工!

回復 88lovegirl #3 的帖子

thank you ching report, good luck and enjoy life !!!

回復 JohnASeah #1 的帖子

約唔到 只做11點到5點  

身材冇得頂, thank you ching report

佢副'計'同服務真係好正
不過我唔岩玩nuru,唔係下次再搵佢一戰

女女只做幾個鐘所以最好先EMAIL過去BOOK左先, 再去鴨記買張$30SIM 有埋號碼
貢樣就實食冇黐牙啦CHING

多謝師兄分享