[囡囡推介] ssp頂班骨手 ______________ 我比5個A

名稱: 楊貴妃專業推拿
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A46939-深水埗-樓上骨-楊貴妃專業推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事先預約好如時去到,開門見面楊貴妃樣子甜美,身材火爆,性感撩人,大約有168cm高,巨乳巨羅,前凸後翹,雙腿直而修長,真係見到都令人想入非非,
點解再找楊貴妃,貪佢手骨勁,搞野又有 feel
入到房大家先黎個熱情擁抱,上身呢對巨乳勁有壓迫感,壓住我條氣都唔順,忍唔住手多多jar落去係搓揉一番,好大一對波,軟綿綿咁真係勁好好jar,過足手引,自己沖涼,佢有幫我除衫掛衫,服務殷勤細心,沖洗完返上骨床,佢服侍我趴低,好俾心機幫我推油按摩,手勢超級無敵,開背有板有眼,力水足之餘穴位又到,推鬆後再按,逐步逐步慢慢搞,真係好舒服,服務做到足,一D都唔馬虎,唔催鍾,讓我慢慢嘆,feel無比暢快,最正熱石理療敷蛋蛋,推按埋前列腺,爽到我慾火攻心條野硬曬汰,爬上黎按住佢瘋狂勁玩,不停搓對巨乳,有吸吮佢兩邊提子,搗埋粒豆豆,正呀!爽到佢低音淫叫轉身搶攻,真正嘅淫女人,西毛磨碌野,大玩乳膠漆,慢慢淫勻我全身敏感點,搞到我好有feel,好能興奮,撩到硬曬,有吞吐一番波子,帶袋落力吹奏,好鬼舒服,下下自動波深喉,正到不得了,吹咗好耐,吹到細佬已經硬到不能再硬,爽到我忍無可忍,興奮到砌翻佢激戰三百回合,好激情,佢投入又好配合,屌到波濤洶湧,爽到佢瘋狂大叫西水長流,最後轉番正常位,一輪急攻猛撞,高潮迭起,佢愈叫愈淫,好快大家到都開心到震曬。真係舒服得要死!
回復 一杯馬上醉 #1 的帖子

好吸引
多謝師兄分享
多谢师兄分享
坚挺北半球好诱人啊
多謝師兄推介
多謝師兄分享
多謝師兄分享5A報告
Looks sweet and sexy
多謝師兄分享
究竟係扑野定揼
多謝師兄分享