[泰國] 新貨! 世紀波霸 巨乳天后 Deborah 36E巨乳 浴缸浴 夾腸 濕吻 800

名稱: TR Deborah
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A53818-尖沙咀-美少女-TRDeborah.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Deborah

見到自己心目中既大波妹Deborah, 性感又姣, 去馬 !! 佢真人脤眼大大幾靚女, 10分好招呼, 36E巨乳 波濤洶湧!! 囡囡5'5高, 皮膚滑, 唔肥, pat pat渾圓, 戰鬥格身才!! 傾左一陣佢就去到我背後攬住我同我除3褲, 好有女朋友feel, 跟住沖涼, 好細心同我洗擦每一個部位, 包括jj, pat pat, 豪乳波推, 洗到我好high, 扯曬旗, 有水簫, BM, 大波夾腸功夫真係唔錯, 我最中意, 好正!

上床先dup骨, 首先同我捏背做全身放鬆, 跟住就推油, 推油時全身上下都有同我推, 幫我r pat pat, r個陣又成日摸到個袋袋, 又舒服又刺激, 得閒又r下細佬, 細佬扯旗響應, 慾火焚身, 實係頂唔順...之後Deborah錫均我全身, 去到個袋同兩粒荔枝, 個時支野已經濕曬, AV式環保吹, 用條俐係龜頭上打轉, 之後又吸啜, 時大力時細力, 個種感覺係從來未試過! 口技真係好犀利, 叫停! 唔係會比佢吹爆!

開波前勁車一輪, 馬上示意叫囡囡戴套上馬, 先女上, Deborah好配合, 幫我戴好套就自動自覺坐上我大庇度, 揸住我嘅細佬插入禁區, 自動波, 中上級騎術, 囡囡係上面Un, 我Feel到好多水, 對大波拋下拋下, 我手不离乳, 果然軟熟彈手! 我又喺咁向上頂, 頂得好盡, 轉咗狗仔式, 按住囡囡個Pat Pat, 佢趴係張床度八字腳咁俾我係後面插入, 插咗一輪有D攰就叫囡囡訓返低, M字腳插入, 插得好鬼應, 囡囡下面D水開始漏曬出嚟, 女女叫聲淩厲, 再大車, 觀音坐蓮, 最後坐爆晒比佢, 正~!

Deborah人姣波大, 又淫又豪放, 世紀波霸!36E對波勁好玩, 胡盧身型, 大車到尾, 服務真係冇得彈, 10分好砌, 800勁抵! 好滿意嘅1Q
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
美丽动人,身材一流。
回覆 讚好 不讚 使用道具

流曬口水!

回復 SmokingJerk #1 的帖子

身材誘人,直得過

多謝師兄分享

性感迷人火辣辣

回復 SmokingJerk #1 的帖子