[囡囡推介] 靚USB Anna,鬆骨之餘仲可出火,相信試過佢嘅師兄個個都話正。

名稱: Anna
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A48072-深水埗-樓上骨-Anna.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗靚USB Anna,樣子甜美,高貴有氣質,有腰有羅,入到見佢迷人嘅銷魂靚樣,我忍唔住手多多,佢笑容淫淫粘埋我撒嬌作嗲,姣靚樣令我興奮到,細佬即刻彈咗起來,佢主動熱情招呼,態度和藹可親,爽到拿拿聲幫我除衫沖涼,沖完靚涼好快返出來去,上骨床先享受佢幫我按摩,按摩服務真係好夠熱情周到,先 provide massage,開背有板有眼,逐步逐步慢慢按,如背,腰,落重力不斷按,做到力夠穴位準,按到要緊位時會加力,推油一樣咁正,絕唔馬虎殷勤仔細,爽到我疲勞盡消幾乎瞓著咗,前列腺保養,手勢了得,推到細佬硬一硬,雙手不斷係雙蛋之間遊走,爽到我疲倦盡消,細佬都扯旗,按鬆之後到咗歡樂時光,瘋狂勁玩;望佢樣靚身材正,令人食指大動,成個劏蛇高手咁推按得非常之有技巧,好鍾意玩搓波仔,搓得我不知幾咁舒服,真係有得玩又有得嘆,最後順利出火,鬆骨之餘仲可出火,真係好舒服!相信試過佢嘅師兄個個都話正。
BC3665E3-C8B3-4F45-B83F-375F0E0D9E2C-6881-0000039E27CF1CFB_tmp.png
回復 collection #1 的帖子

好吸引
多謝師兄分享
漂亮宝贝好选择
多謝師兄分享
Nice balls
多謝師兄分享
早排試過隔離Laura 同lily ,手骨不錯,但唔足鐘,廣告話90分鐘,但實際60分鐘
多謝師兄分享
thanks for your sharing.
多謝師兄分享
請問師兄:隔離的Laura同lily真人同有幾多%似?年紀多大?係咪真波?謝謝!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:40