【May May]挑逗眼神望住我做水蕭~~~~~全身漫遊好鬼HIGH~~~~

名稱: may may
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A47799-尖沙咀-兼職女郎-maymay.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

may may  m2 c2 K( O  U7 h7 y3 p
+ K* s7 \6 u6 B" k
入閘之後主動待侯我去沖涼....係浴室做波波BM,用挑逗眼神望住我做水蕭..有幫我食旦.幾舒服. 到床上先同我做全身漫遊, * E0 m4 ]7 m+ g* \3 c. \0 n7 L
係我耳仔吹氣, 接住錫頸, 啜我兩粒提子... 又係我身上游走一番...真係幾舒服..接住同我吹,高級環保吹,基於係床上零阻隔.吹得好撤底.
6 j# h0 \' F& S6 L6 T3 z( `; B食旦旦, 與此同時,我係咁係佢身上亂摸. ..又白又滑...唔錯!!' |: O% x* w8 b5 M  h
吹到咁上下,頂唔順上套.先女上男下,囡囡騎功唔錯.,我坐起身同佢互磨, 我又奶佢Lin頭,
: A% w* D; X- S十分有口感. 好好啜再黎男上, 愈插愈有FEEL..大車特車。。最後大家一齊車住高潮左~事後幫我清潔, 3 t: E/ ^6 Y' v
攬住我同我談心.成個過程都幾好FEEL.望落去真係幾似"雞排妹"
傲人双峰好诱人
八仙仔仔 發表於 2017-5-23 15:24 $ M- }& \  {; R, Y5 ^
may may
3 D8 Q& \  ?7 s- }
6 T1 U5 v; K7 R6 d5 w入閘之後主動待侯我去沖涼....係浴室做波波BM,用挑逗眼神望住我做水蕭..有幫我食旦.幾舒服. 到床 ...

4 _2 }/ q0 \, B: k1 @, MBig and nice balls
回復 八仙仔仔 #1 的帖子3 G6 h5 h! ~7 n3 ], j
, I! \9 [/ N' g2 W1 q: I3 N
多謝師兄分享
嘩咁正就梗係要去試下啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:31