[囡囡推介] 小弟喜愛食住家菜,射到條女成對波都係精,好能興奮......

簽到
名稱: yoyo住家推拿
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A45391-深水埗-樓上骨-yoyo住家推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

網友推介yoyo住家推拿,小弟喜愛食住家菜,見到囡囡真人,嫵媚嘅姣靚樣性感又夠誘惑身材火爆,有前有後曲線美性感無敵,有腰靚羅長腿美足,豐盈挺拔嘅雪白大波引死人,熱情主動眉目傳情放電,拖住手仔叫我入去沖涼,沖完涼上床先享受佢幫我日式按摩,開背有板有眼架,力夠穴準,按得好正,佢慢慢按,比我慢慢嘆,手勢正宗,really 係流,樣樣都細心,按摩力水足之餘唔會用死力,對我體貼入微,全程服務用心又夠認真,感覺真係好鬼舒服;按到咁上下佢落足心機幫我推油,照顧身體各部份,從頭到腳都照顧到十足,手力夠,認穴準,給我痛快酸麻之感,推得好鬼舒服,簡直係一流享受,慢條斯理推到我全身都鬆曬,推入大髀內側時有莫名奇妙快感,螞蟻上樹蘭花聖手,似有若無,令你極度興奮,yoyo 更加主動進取,雪白大波磨擦全身,細佬興奮到即時挺立,feel正到爆棚,佢見我咁有反應,夾腸仔,射到佢成對波都係精,果下感覺好興奮...沖洗完玩後比左家用走人。
多謝師兄分享
撚手住家菜
射波波好正啊
多謝師兄分享
Looks hot and sexy

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 11:22