[中國內地] AC甜豆漿 勁索Model

簽到
名稱: AC甜豆浆
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A54358-尖沙咀-美少女-AC甜豆浆.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

關注4臺尖沙咀好耐,前兩日系尖沙咀區洗吓樓,呢區囡囡真係多,但始終最吸引嘅心頭好都係AC甜豆漿,入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。呀囡主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴一後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,床上好好享受按摩,力度適中,一收一按力度恰到好處,從頭到腳照顧十足,好暢快淋漓,爽到我如癡如醉,吮吸挑逗兩邊提子,奶袋啜棍就幫我吹奏,環保份子,深喉成碌撚吞曬,愈吹愈興奮愈吹愈有激情,一時深喉一時奶龜頭,好能興奮, 我叫佢停先收口,即時帶套正場,男上時,見佢個西已經濕撚晒,我就忍唔住舔吹啜挖下,有d溫暖西水不斷湧出黎,男上9淺1深,快速將成條鳩抽插入佢子宮,屌到叫晒床,搖晒頭,反晒眼,換位囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,最後階段拉住雙腳去床邊玩推車,半空吊住屌,真係好好feel,野野屌到籮友肉狂震,啪啪聲嚮遍房間,真係令我爽到震,再男上狂屌到噴精為止。事後浴做足,放低家用走人~今次同呀囡玩到好開心,真心推介俾大家,我個人亦會再搵囡囡添食。。。。。。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

女女好正

好波好吸引

回復 mkmkc #1 的帖子

身材誘人,直得過

身材正,可以一試

聽落唔差

轉了公司,但這些相是 2013 年的相喎(我下戴咗所有的)