[囡囡推介] 支持香港人,當然用港貨,與陀地瑤瑤嘅情與慾,按摩+合交之旅~~值得一去

名稱: 瑤瑤
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A25579-太子-樓上骨-瑤瑤.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回與陀地瑤瑤嘅情與慾,小弟念念不忘,又搵佢按摩開炮,瑤瑤嘅吹得砌得又揼得,土生土長嘅佢熱情又大方,
事先預約,開門一見,入到房間,瑤瑤笑容淫淫地好殷勤招呼,紅唇笑容燦爛,風情萬種,大家同聲同氣,好有親切感,先黎個熱情擁抱,叫我快D沖涼,好快沖洗完,
返上床先享受瑤瑤按摩,落足心機幫我日式按摩,好手勢有力水,由頭到腳照顧十足,絕唔馬虎,按到咁上下就推油,高手就係唔同,做到力夠穴位準,真係好舒服暢快,絕對交足貨,一啲都唔馬虎,推鬆全身,跟手前列腺保健,非常之有技巧,推到細佬變大佬,爽到我慾火攻心,
忍不住不停搓對波又撩撥佢隻港鮑,大家瘋狂勁玩,有激情!用舌頭舔勻我全身,真正嘅淫女,搞到我好feel;啜埋蛋蛋,突如其來嘅電光毒龍鑽,撩得我痕痕咁興奮到極,佢見我咁有反應,更加主動進取,
吹奏出環保悅耳簫樂章,吹功好勁,成個奏樂大師咁含住支肉笛橫瀨直吹,真係吹到出曬聲,深喉吹到碌鳩鬼咁硬!爽到暈!
到帶套正場時!囡囡風騷入骨叫聲銷魂,屌到佢高潮迭起西水長流爆,我用埋D常用招式,囡囡肉緊又夠投入,不斷快推,最後正面衝刺到口爆完事。真係好掂!支持香港陀地!
雪白双峰好诱人
多謝師兄分享
Nice boobs
多謝師兄分享
謝分享~! 依家已經想砌佢
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 06:00