[曼谷] Hi Class 起雙飛,超正感覺 (加左相)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Momo weewi 之後食下野休息下,我好鍾意沖涼,所以又去泰洗,本身諗住去多次la belle,但係琴日嘅時候,啲女好似好老,同埋起碼都要3,4000起跳,不過真係幾鍾意佢嘅硬件,但諗諗吓,我又唔係少佢間房,反正都有犀利士,不如整個雙飛!
跟住就去返我其中一個幾鍾意去嘅地方就係hi class! 我知道好多師兄都好似唔係咁鍾意嗰度, 有啲唔愉快嘅經歷. 但係我呢去過大大話話六七次都冇乜試過不愉快嘅經歷. 每次其實都幾愉快,啲女我覺得後生過其他場,多靚妹仔,又平!硬件真係衰啲,但係啲女搭救啦!
好一於去hi class 搵返一路用開嘅雞頭旺哥,咁佢就介紹啦有啲就千七有啲就2000有啲就2500有兩個3400,但兩個3400 都冇乜特別
咁我就睇中左一個2500嘅, 佢個樣好似電視明星咁樣(嗱,我自己覺得嘅咋,你可以唔覺得架)跟住我同阿旺哥講(佢係泰國華僑識講普通話)我唔要假波同埋今晚想玩雙飛!旺哥問啲女有冇問題玩雙飛,個個都話冇問題喎!咁我就另外揀一個好大波嘅 (係啊我真係好鍾意大波妹架),其實我心知佢都係假架啦,因為旺哥問佢嘅時候佢唔肯答,不過又諗一個真大波一個超大嘅假波都幾過癮呀!上房,每條女2500,盛為5000,再比旺哥100貼士。
上房兩條女都幾識玩,我之前都係hi class 試過玩雙飛,都冇今次咁好玩!佢哋一入房就話幫我動一齊按摩喎,一個左一個右,跟住啲飲品來,正式開始!
試幻想下,有條女幫你含緊嘅時候另外一個就同你車緊,我兩隻手每邊指插一個,大波妹就幫我含,明星仔就係咁同我車,佢隻手就係咁教我粒lin,直頭忙到發癲啊!各人都謹守自己嘅崗位。跟住大波妹坐上來,明星仔繼續同我車,玩左幾個姿勢之後好快就出咗第一次!好很攰!
跟住三個一齊落個浴缸度,大波妹坐係我後邊我就挨住佢對大波好舒服,名星仔喺前面幫我沖涼,大波妹又不斷伸隻手搞我條野,沖涼嘅時候車下前車下後,真係好淫亂!
沖完涼上床佢地話比我休息10分鐘,兩個幫我揼骨,揼揼下兩條女又係咁起勢咁樣搞我,又係咁車落嚟又叫我指插佢,話真係不得了,又濕晒!因為犀利士嘅關係,細佬好快又起咗身。今次捉住明星仔係咁插,插嘅時候大波妹就係旁邊係咁任叫,又捉我對手去揸佢對波!
又搞左一大輪, 又出咗!
跟住又massage, 喺呢度都冇預佢massage 啲乜嘢出來架啦,只係Hea揼咁樣,我好鍾意同明星仔車,佢車得好溫柔嘅,跟住之後我就又一路摷佢又一路車,大波妹就開始去沖涼,我爭啲想再嚟多一次但係真係太攰啦,最終都係休息,大致上都係咁啦。
呢一戰應該係今次旅程(或者甚至乎係我so far 一生人之中, well 小弟見識少請見諒)之中最正嘅!真因為兩條女都好正,好配合。同埋真係覺得超值,兩條女加埋嘅價錢都無我第一日去the lord 咁貴.不過都係人一世物一世乜都試吓啦,最緊要開心!

我就真係唔知點解啲師兄對呢度好似不太有好感,不過唔緊要啦,個個人經歷唔,我有你又未必有,你有嘅我又未必有,呢啲都係睇g運啦

夜晚落咗B記,啲女真係好靚,但係我之前喺B記有啲不愉快經歷,啲服務都好差,好趕咁樣所以更靚都無用。今晚其中一條女成個阿Sa咁樣, 又識跳舞, 又投入,係咁喺好誘惑咁樣搔首弄姿,真係爭啲想叫佢落來,不過最後都決定走。其實B記一支啤酒都係$180你喺度坐幾耐都冇乜人理你,又有show 睇,都幾底!跟住落蛇尾啲女都係麻麻哋啦不過最後搵左件細細粒嘅,冇乜特別,冇乜好講又唔俾影相,今晚就咁啦

奉上雙飛人相片一張

請問各位師兄估唔估到我講左邊定右邊係明星仔?同埋明星仔似邊個?
整多兩張

師兄;識玩一定雙飛😘
回覆 讚好 不讚 使用道具

睇落又幾好咁喎,呢間真係好多負評
下次試試

兩條女都好得喔

右邊果個幾好

回復 890530 #5 的帖子

我自己認為左面超正,完全車唔停

多謝師兄雙飛包膠

真係要试,双飞人

回復 JohnASeah #1 的帖子

呢兩個囡囡超正,雙飛最爽。

師兄真是太猛了

多謝雙飛報告!兩個囡囡都唔錯,紫👕順眼DD,🌼衫似那個明星?

雙飛..  人一世物一世

CHING, 花花係唔係似郭X妮?

Seems that you only had a better deal in "Hi-Class". The rest doesn't sound to positive.

回復 47434923 #15 的帖子

Well, depends on how you look at it mate
I would say others are normal, standard routine, nothing too surprisingly good nor surprisingly bad.
Except for Ai an this threesome I would say are more memorable.
But who cares, more good stuffs would be coming up!

回復 JohnASeah #16 的帖子

Looking forward for your "Good Stuff"!

去左幾次曼谷都未試過hi class, 因為負平確實太多。。。。下次一定要試下!多謝Ching!

回復 kinslam #18 的帖子

上去昅一昅,啱咪試下,唔啱咪走
奶野極都係二千零,蛇美咪一q様

人一世物一世, 咩都要試下

回復 alexau #13 的帖子

其實佢真人勁似心XBB