日式NURU MASSAGE,42吋雪白大波玩乳膠漆,亢奮無比噴精收場!

名稱: Rose Taylor profession nuru Spa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A43536-中環-水療SPA-RoseTaylorprofessionnuruSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

再預約Rose Taylor profession nuru Spa,大家一見寒暄幾句,互相問候一番。
入到佢熱情招呼,房間環境寬敞,玩都玩得盡興,對佢更係表現得狂野奔放,囡囡樣貌嫵媚風情,身材曲線起伏有致,上身呢兩個大雪球勁有壓迫感,好sexy,42吋雪白大波軟綿綿咁真係超好揸手,壓住我好鬼舒服。
沖完身,一趴低骨床,佢先來幫我穴位推拿按摩,夠曬一流水準,功架十足,全身穴位按摩,慢條斯理幫我從頭按到腳,手法細膩、流暢、解除疲勞,緩解疾病,愉悅身心,恢復活力,這樣就達到了舒經活絡,
推油利用獨特嘅手法,酸痛位按中曬,又唔會按痛你,堅有專業水平,暢通淋巴系統,有助改善身體嘅新陳代謝,以及循環系統,排除身體上嘅廢物,加強身體抵抗力,更有排毒利尿去水腫嘅作用,
實在忍不住揸住佢對巨乳搓完又搓,舒服到佢春潮泛濫低吟高叫,呻吟震震轉身搶攻,成個大姣精咁按住我日式NURU MASSAGE,波濤洶湧大玩乳膠漆,非常有節奏,令我亢奮無比,細佬俾佢對巨乳夾到吞白泡退兵,噴精收場!

謝謝師兄分享
大乳牛好诱人
回復 tomjones274 #1 的帖子

滑溜溜好吸引

正係我杯茶
   Big boobs
唔錯,謝謝報告
多謝師兄分享

noted & thanks

師兄,多謝哂。請問消費多少?技師叫乜名?

好吸引
多謝分享
正係我杯茶

非常精彩絕倫

咁正架條女!!!
睇落好正喎
非常誘惑
非常感謝師兄分享
都幾正下