[分享獵艷] 【甜故】我的淫蕩炮友

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

甜故,7分真實,3分創作,綜合自小弟個人經歷,為保護個人私隱,文中地點為虛構。文筆一般,各位有見莫怪。

========================================================
前幾日,小弟v7約囡囡出來玩,因為同佢好熟,久唔久都會出來玩樂,當然都會啪啪啦~
囡囡係喺某正骨場識嘅(真係正骨,宜家去轉咗去華發一間幾出名嘅髮廊做洗頭),去得多咗就成功約到佢出嚟,成為炮友啦~佢唔係特別靚女,20出頭,但勝在皮膚好,夠白淨,波唔算大,勉強達到C波標準啦,身高160左右,唔算高,但腳長,屁股又大又挺,小弟最中意。
戈日晏晝,佢著件白色薄T恤+牛仔A字超短裙+超薄黑絲,一副韓妹清純look走出來~嘩~真係誘惑死小弟同小弟弟啦!白色T恤有少少透,黑色Bra若隱若現。最誘人係條A字裙,有別於包住pat pat戈種,戈類型A字裙裙擺甩下甩下,若隱若現,真係好sexy,搞到我行街都有d想揭佢條裙.....跟住我哋去咗檸溪附近間戲院睇戲,睇最近好紅嘅戈套印度勵志電影——《冠軍女兒》(大陸譯“摔跤吧,爸爸!”)。電影好感人,不過小弟始終係心不在焉,一諗起佢條短裙冚住嘅神秘地帶就差d谷精上腦....終於忍唔住伸手去摸去大髀,佢好嗲咁打我只手話:“死色鬼,專心看電影啦~~”我話:“你太壞了,整天色誘我。”我冇理佢阻攔,繼續摸佢大髀,摸到佢有少少hi hi哋...好快,電影散場,落lift好多人,逼到我哋面對面咁摟埋一齊,我對手正好摸到佢裙擺下邊,跟住我好衰咁摸入佢裙底。佢好急咁、細細聲咁喺我耳邊話:“死色鬼,不要,快停下來!”我冇理佢照摸入去,睇住佢又開心又怕羞又唔敢大聲叫,真係好開心~~~咦?咪住,好似摸唔到底褲?!我驚訝咁望住佢細聲問:“你冇著底褲?”,佢擰擰頭。“T-back?!”,佢詭異咁笑左一笑,冇應我。我再摸入少少,真係T-back!!!!!此刻我就嚟要爆啦!!!!如果唔係公眾場合,真係會將佢就地正法!!!!
好快電梯落到樓下,涼風吹過,人都冷靜咗一d。我話不如去食少少嘢啦。佢話好,踩共享單車去啦。哇屌~又吊我癮,踩單車時條裙飛下飛下,好撚頂癮~~~好快就到咗平時去開戈間大排檔,見到d橫琴蠔好大只~~屌,今晚真係唔爆都唔得,跟住點咗兩打燒蠔、兩支青島、幾樣配菜。飲飽食醉,佢話,她室友回了老家,去她家還是去酒店開房?我問佢屋企有乜玩?佢話上到去就知道啦!我話好啦,橫定都未上過你屋企過夜,咁就去你屋企啦!跟住又係踩共享單車返去,又係吊我癮….
好快就到咗佢屋企,佢話:“不如先洗….”我屌,全程吊我癮,頭先喺電梯入邊已經想上你,仲話沖涼?!有理無理用條脷塞住佢把口,手係咁摸佢,摸到佢好hi,感覺到佢下面濕濕哋。我叫佢爬喺梭化邊,翹起屁股,狗爬式係小弟最中意嘅姿勢。我揭起佢條裙,嘩~~真係好性感,尤其是佢個又圓又大嘅屁股被超薄黑絲包裹住,夾住一只手指公闊嘅白色T-back,挑起小弟使用暴力嘅慾望啊!!!呢個時候,佢略帶調皮咁話:“脫絲襪太麻煩了,撕吧,那是最薄的款式,很容易撕的。”我屌~俾佢睇穿我諗緊咩!!!第一次玩撕,茶几上忠預備咗一把鉸剪(唔通佢早有準備,我冇問,不過我估應該係)!!!雖然係第一次,不過都好順利,一下就撕開一個洞。跟住我lam佢妹妹(出嚟玩小弟好少同d囡口交,不過佢就例外,因為信佢得我一個性伴侶),lam到佢好hi,叫我快d入嚟。咁我梗係唔放過佢啦,立刻戴套上馬,隔開佢條T-back,直插入去,九淺一深,屌到佢啊啊聲~~~可能係小弟有一排未出精,再加上d橫琴蠔嘅催谷下,屌咗十來分鐘就要射。小弟唔中意戴套射精,我就拔出弟弟來,除咗套套,射咗喺佢屁股上,見到d精液流經佢屁眼、陰唇、又黏喺黑絲上,真係好淫蕩。佢好主動咁轉身過嚟幫我清槍,佢好細心咁用條脷幫我lam嗮d精液,又幫我將殘留在尿道內d精液吸出嚟,望住佢真係有滿滿的征服感~~~~跟住我哋就去沖涼,我突發奇想,好想睇佢濕身,於是我話大家唔好除衫,就咁淋濕佢~~嘩!~~性感指數再次爆錶!件白色T恤完全透嗮,黑色Bra完全顯露出來!!見到咁sexy,小弟老二少有咁喺短時間內又有少少抬頭,正想攞套套上馬(隨身帶住,以防萬一,呵呵),囡囡話:“看你這死色鬼,別急,等我好好伺候一下你嘛!”佢叫我爬喺墻上,翹起屁股,講完就蹲下幫我lam屁眼~~真係好舒服啊,尤其是佢條脷伸入肛門時,有種觸電嘅感覺,佢對手亦冇停低,不停幫我擼。爽咗一陣,我話輪到我服侍你啦,佢同樣爬埋墻做同樣姿勢,我幫佢lam屁眼同妹妹(我都話我哋兩個雖然唔係男女朋友關係,但真係好信得過對方),lam到佢hi到嗌我入去。去睇到我弟弟仲未完全硬好主動咁同我吹,雖然小弟都享受過水中蕭,不過大家著住衫濕身水中蕭真係好特別,而且佢口交技術幾好,好快又完全起機。我帶上套套,抱起佢對大髀,就喺沖涼房屌佢。著衫濕身,加上D啪啪聲,再加上D水聲,真係顯得特別淫蕩。佢身體比較柔軟,識得做一字馬和劈腿動作,我就叫佢一只腳抬高過頭頂,金雞獨立咁,我就係咁插佢。呢個姿勢弟弟唔會feel到特別爽,不過視覺上就真係好享受,尤其是你見住佢努力平衡身體戈下。插咗一陣,又叫佢爬喺度俾我屌,見佢咁淫蕩,咁梗係要佢更解放啦!我突發奇想,突然一出力就撕爛佢件T恤。佢當時爬喺度俾我插緊,根本唔知我嘅小動作,佢大嗌:“啊!~~你這壞蛋!!”“哈哈哈~~你咁淫蕩,我就幫你邊得更淫蕩啦~~”“你好壞!啊~啊~”女人真係口是心非,嘴裡說不身體卻很誠實,一邊罵我一邊就迎合我的動作,屁股不停地搖,好快又來多一次高潮。我拔出小弟弟,叫佢幫我含,今次佢好用力咁幫我吸吮,不過佢技術被我之前調教得好好,力度適中、毫無齒感,又有舌頭攪拌,外加一d旋轉,含咗十分鐘左右(我唔忍心係咁摧殘佢嘅嘴巴,有囡投訴過吹得耐下巴都麻痺嗮),我就喺佢口入邊爆發。哈哈,小弟每次喺佢口入邊爆,都故意伸得好入,要佢吞落去(新手唔好隨便試,因為囡囡有機會嗆親),今次都唔例外。“哇~好腥啊~你多久沒有做愛了?”佢問我。“兩個月啦,之前好忙,到處出差,連打飛機到懶得打,更莫講話媾女...”“你這壞蛋!誰允許你去媾女?說!有沒有跟其他女孩子上床?有沒有戴套套?!要是被我知道你不戴套套,你就別想再碰我....”佢扮發脾氣鬧我。“冤枉啊!!邊有啊~~~~~我發誓,真係冇媾女,呢兩個月真係好忙,如果唔係就天打.....”“好啦~好啦~算你啦!”佢截住我,唔俾我再講落去。簡短聊天後,佢又幫我清槍。剛才都唔記得入嚟沖涼房嘅主要任務——咪就係沖涼啰.....佢幫我洗頭、擦沐浴露、洗背脊、洗雲全身,相當周到。小弟當然投桃報李啦,都係幫佢洗頭、洗嗮全身,最後仲錫住出沖涼房。
出到嚟,吹埋頭,睇下時間,嘩!唔經唔覺已經搞到12點幾,我提議出去食d嘢,佢都話好。正當準備著衫出門,此時小弟又嚟突發奇想——叫佢著裙唔著底褲!佢話唔得,我用哀求嘅語氣氹佢話,今晚會令你更hi~~半推半就下,佢就下身“涼浸浸”咁出門啦!間大排檔就喺樓下,我哋又係嗌咗d生蠔、炒咗幾個菜,大家傾計傾得興起,又加幾支青島,飲到大家都醉醉哋,於是打算到附近公園行下。公園冇乜人,過左一陣就剩下我哋兩個。由於天氣唔算熱,公園都冇咩蚊蟲滋生,我哋就坐咗喺草坪上傾計,談天說地,乜都講。雖然小弟有些少醉,不過都係清醒嘅,咁當然話題越傾越鹹濕,手、嘴巴都越來越不安分啦!先係錫佢、摸佢,跟住趁佢唔注意,突然埋頭去lam佢妹妹!佢嗌:“不要,有人!”我行動前梗係觀察過環境啦,呢度冇cam,行人都走嗮~~冇理佢,繼續lam,lam到佢好hi,濕過頭先好多!!“快停下來,我受不了啦~~”佢嗌。我冇理佢,繼續,突然又係一陣陣收縮,佢都唔理喺公眾場合啦,“啊~”咁大嗌一聲!我都嚇咗一跳:“你呢個小淫婦~~太大聲啦~”“都怪你!看我怎麼收拾你!”講完就要除我條褲。我覺得野戰太危險,就話:“乖乖,我返去好好服侍你,OK?”佢先至停手。
返到佢屋企,我喺佢屋企搵咗一支按摩精油,又叫佢除咗上身衣服,俯臥上張床,我就慢慢咁幫佢按摩,指尖遊走喺佢背脊、屁股同敏感地帶,舒服得佢“不要不要噠~”又從頭到腳咁錫佢、咀佢,背脊、手指、腳趾都唔放過,最後咀佢嘅神秘地帶:從屁股、屁眼、會陰、再到陰戶,陰毛、大陰唇、小陰唇、陰道口都仔細幫佢親吻;又叫佢翻轉身咀佢嘴巴、乳房、乳頭,最後又咀佢陰戶。此時此刻,佢d淫水好似決堤一樣流出來(唔係誇張,床單真係濕咗手掌咁多地方),佢頂唔順:“死色鬼,算你狠,我投降了....啊~快進來吧!!!”“哈哈,投降了吧?!哈哈哈哈!”於是戴套上馬,這次是傳統傳教士式進入,我將佢對腳架上我膊頭,我只手正好摸到佢屁眼。我一邊插佢,一邊喺屁眼外摸下摸下,突然手指插入佢肛門,佢“啊~~”一聲,無任何反抗,看似好享受,我就一邊插佢陰戶,一邊插佢屁眼.....好快佢又準備高潮,“快點......啊~~~不要停......啊~~”我話:“邊個洞不要停?”“啊....不知道....就是用力.....不要停啦....啊~~”為咗更容易出力,我就拔咗手指出嚟,專心用力插佢陰道,出力咁屌佢,屌到“啪啪”聲。插咗一陣,我哋又換成狗爬式,九淺一深,佢盡情咁“啊~啊~”咁嗌,突然feel到佢裡面一陣陣咁夾緊,我知道佢高潮嚟啦,佢話:“把套套脫了….”咦?我冇聽錯吧?我定咗一定,諗:咁樣有違小弟一貫作風——出嚟玩梗係要保護自己同對方啦…..佢見我冇郁,佢就用生硬嘅廣東粗口話:“快撚d啦!除套!屌我!”俾佢一催,我不作多諗,除套,無套上馬!!!!少咗一層隔膜嘅feel真係好正,尤其是真正嘅肉體與肉體嘅接觸、摩擦,你可以feel到佢陰道內d皺褶同肉粒,戈種感覺真係不同凡響,再加上佢高潮,差少少就射出來。“不要...停....操~~快d操我.....屌我的妹妹.....”佢有d語無倫次啦,廣東話、普通話夾雜咁爆粗,“快d屌....我操...屌我個的逼....屌....閪....”粗口簡直就係性愛嘅催化劑,呢次高潮比上次更強烈,再加上冇戴套套,我feel到比過往嘅都更有感覺。佢話:“射進來我的逼...吧~~射爆我...個閪....”我有少少猶豫,“啊~~不要停,射進來吧,我受不了了~啊~~快~”,於是我就衝啊,精液猶如決堤般湧向佢子宮!!!!兩個人同時高潮,呢仲感覺妙不可言,可遇不可求啊……..大家都好hi,我哋維持住呢個姿勢,好久先轉過身嚟。我將小弟弟拔出,d精液流到佢兩邊大髀都係。“好多啊!”佢好驚訝,“連續射三次都那麼多!要是今天是排卵期,我就死定了~~”“哈哈,唔怪得你咁夠膽叫我除套,仲叫我射埋喺入邊啦~~”“不是啦~你這壞蛋,干得人家不要不要噠,太爽了,所以才叫你脫掉套套的~~~爽吧?哈哈!”“那你爽唔爽?”我問返佢,“剛才什麼感覺?可以告訴我嗎?”。“當然爽啦!沒有套套就能感到你的小弟弟更熱,精液噴在子宮裡面的那一下,是戴套做愛不能比的!”佢話。“咁你嘅屁眼......下次能否進入你後花園爆發?” 我賤笑。“你好壞呀!”佢又扮娚啦“這次屁眼都讓你破處啦!”“哈哈哈哈~”我笑著講,“同你講笑咋!我現時都唔好呢一範,等大家都ready好先至開發呢個部位啦!”大家傾咗一陣計,就一齊訓教啦。

未完待續..................
回復 casioicloud #1 的帖子

寫住咁多先,今晚返去再寫~
回覆 讚好 不讚 使用道具

冇人捧場就唔寫嚕

章回小說點會冇人捧場

文字好多,,,這妹子因該不錯

個故仔都幾有吸引力,CHING真係艷福無邊。

回復 夏雲晴 #5 的帖子

有d似周冬雨,眼細,唔算好靚,勝在皮膚白淨。

回復 felix21 #6 的帖子

可惜已經返咗老家

有人捧場,繼續~~可能係我最後一篇甜故~~~
===============================
半夜,點解條小弟弟會扯得咁勁嘅?嘩~正條囡幫我口交,咀到噓噓聲.....咦,等等,好似係夢境嚟wor!我屌,真係谷精上腦,發夢都諗鹹濕嘢,早d訓啦......喂~唔係wor,點解仲係好似有人咀緊我小弟弟,頻率仲越來越急速.....等等~!我一下子驚醒咗。嘩,原來唔係發夢!囡囡真係幫我咀緊!!
“停停停!!”我連忙推開佢,“咁鹹濕ga你~趁我訓覺咀我小弟弟...”
“沒有呀~我夜裡上廁所,見你小弟弟扯起來了,就幫你吹啦。”
睇住佢有少少調皮個樣,真係好嬲又好笑。
“男人急尿係會扯旗ga啦!”我話,“硬成咁,點算先?”
“睡覺吧~~”
“你就想!”講完,我就捉住佢,諗住霸王硬上弓。
“不要啊~~我投降了~~”佢扮出一副可憐兮兮嘅樣,“我幫你吹出來,行嗎?求求你了~~”
“哈哈,好啊~~好好吹,要吹出嚟哦,如果唔係本大爺唔收貨,”我奸笑道,心裡面諗,我今晚射咗三鑊,睇你點吹得出。於是慢慢享受。
佢真係好用心咁幫我吹,由屁眼到會陰,會陰到春袋,由春袋到陰莖,再到龜頭,我整個下身無一處地方放過,手都冇停,不斷到處撫摸我d敏感部位。
我叫佢做69動作,佢乖乖照做。又叫佢邊吹邊自慰,佢都照做。佢個閪咁近距離咁對住我塊面,乜都睇得清清楚楚,佢手指搓揉間,清楚見到佢陰唇郁動,打開陰唇時,又隱約見到佢處女膜痕跡。佢好落力咁幫我咀小弟弟,手又不停咁自慰,嘩~~真係見住佢d淫水係咁滲出嚟,就嚟滴落我塊面度。
我忍唔住lam佢個閪,佢輕輕咁“啊”咗一聲,我繼續lam,佢就“啊”得更大聲,仲更落力咀我小弟弟。
“嘴巴好累,”佢吐出小弟弟話,“休息一下好嘛~~”
“唔得,”我故作生氣,“屙尿屙落你個口入邊好唔好?”
“不要~”佢好嗲,“老欺負人!”
“咁你繼唔繼續?”
“是啦~主人!”
佢立即繼續。見住佢個頭好似活塞咁不停上下運動,我都有少少心痛,於是我就唔再忍,由得佢刺激我弟弟。
過咗十幾分鐘,有要射嘅感覺,我都唔打算要申入去爆,冇按住佢個頭,但佢好自覺咁含得好深,幾下功夫就射咗出嚟。佢含住淡精液,爬到我面前,搖來搖去。
“像...像不像AV?”佢張大口,含住淡精液咁問我。
“似十足啦!”
佢一淡吞咗d精液,扮出個好享受嘅樣,嘩~真係好撚似AV。
去個廁所,沖咗一下身,我哋就訓啦。

===========================
未完待續,有時間會再寫.........

回復 felix21 #6 的帖子

都唔記得介紹下佢屋企有d乜嘢,咁就簡單介紹下啦~~
其實格局都冇咩特別,兩房一廳,有兩個露台,佢同佢室友住,都係佢哋公司嘅骨妹(唔好誤會,我同佢冇嘢ga,費事搞壞佢哋d關係啦)。佢住大嘅主人房,有沖涼房、露台,落地玻璃,超正,香港澳門冇十球八球都免問!佢係一個比較愛乾淨整潔嘅人,間唔執得好整齊。佢衣櫃入邊就有好多嘢玩,好多都係我買嘅(情趣嘢,有自慰器),有d係我慫恿佢買嘅(唔係情趣嘢啦,就係短裙之類嘅衣物而已)。多數都係d情趣內衣、T-back、絲襪、自慰器、套套之類嘅。有次我買咗個遙控個自慰器俾佢,本來諗住戴住出街玩,不過其實唔係咁好用,最後係屋企玩下就算數。仲有d cosplay嘅衫,水手校服、Lolli服之類嘅,拖住個咁嘅囡囡出去都幾得意,返嚟又可以屌佢,可惜大陸d公廁太污糟,見到都冇嗮性慾,如果唔係都會係出邊屌佢。

好似睇小说咁

回復 xxx18ge #11 的帖子

敘事手法啦,文筆一般,見笑。

正wo......唔知係咪堅既呢,如果係就,爽!

感謝師巳分享, 等緊師兄繼續PO文

回復 死_者 #13 的帖子

七分真,其它係老作。

回復 小王子aab #14 的帖子

得閒會再寫,寫埋去旅行d故事。

好正,多謝CHING分享,希望繼續寫落去,期待!

唔好意思,因為小弟文筆問題,時間有少少錯亂。
其實我同佢呢段關係持續咗好幾年,上貼講嘅故事發生都係幾年前,宜家已經結束咗,好懷念,所以寫出來。
上次講到去佢屋企玩樂(當然係搞嘢啦),唔夠12個鐘頭內連射咗四發,真係射到頭都暈,第二日訓到晏晝3點鐘先起到床.....之後就返屋企,休養生息,期待下一次淫亂旅程啦~~~
=============================
之前有提過,話要寫我哋d旅行故事,咁就寫我哋唯一一次一齊去旅行啦!(下貼開始寫)

多謝師兄分享

多謝師兄分享