[曼谷] 潛水員回饋福利實用報告 4日3夜有相

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好早已經請教bar兄點玩曼谷,去左幾次都未出報告,出黎認衰仔,今次出番有相報告回答各師兄!!
(之前有出過日本韓國對D師兄都幾有用,有興趣可以去睇睇)

話說上星期搵到個好藉口同同事去泰國,兩個兄弟暗渡陳倉過埋黎玩,訂左格樂麗雅酒店,
地理位置好,ASOK同NANA中間,行出大街就係蛇尾,價錢實惠,大家搵酒店可以參考吓!
(希望俾到實用建議大家,大路野唔講太長,括住係溫馨提示大家可以望望)

第一晚  落機10點半,同行好多女同事唔方便太明顯,同佢地食宵夜再番酒店房飲,3點半左右佢地都要訓,
           我就話要再出去玩,單拖出左街,其實我都好醉但唔想浪費一晚,向DISCO方向行左十分鍾就遇到個幾有
           眼緣既LB,2000回去ST,第一晚放工再過曼谷可能太攰,真係難出,最後佢渾身解數幫我出左,過程滿意,
           送佢走就訓啦.

第二日 尋日位LB有套路,留底隻手鐲話好貴,話今日點都想見我搵我俾番佢,我話放前台你自取啦.
           跟住日常行程唔講,兩個兄弟到曼谷,夜晚同埋我D同事食完飯我地3個就落左NANA遊下,
           行左幾間最後坐底一間佢地話係女,但我點都覺係TS,唔緊要,反正我都可以,坐底有個好正,
           但我冇要因為我當晚想食LB,最後我兄弟都睇中,佢地一人一個5000LT之後去左RCA蒲,我接住去左
           OB坐, MS.G眼神係好有自信我一定會選佢,叫落黎坐係溫柔到驚,其實中意狂野D不過未試過,
           想搵多個3P睇唔中,同佢都有交流就LT問好佢介唔介意去同埋我D朋友飲酒佢都話我想去就陪我,正
           去到RCA ONYX 係好玩,歌好聽人多女多,同朋友都一定好玩,我地三個就一人拖個MODEL去咁,
           都玩得超開心,番到酒店過程都係咁,但真係對我超好,同好好玩,完左可惜佢電話到話要番屋企,
           係好到轉番ST價俾番錢我,話聽日一定會陪我過夜,我都有俾多D佢送佢走.

(RCA ONYX同ROUTE66都係好玩,搵個蒲點同女同朋友落去玩都得係好選擇,但記得CLOSE2:00
             酒店附近有間叫INSANITY可以蒲到4:30,因為近NANA COWBOY好多女都OK落去再玩再飲.)

(有個朋友當晚飲完番到酒店準備搞條女竟然話要俾多2000先得,藉口係話LT只得3-4 HRS,
             我同另外一個朋友都冇野,所以都要同佢地傾好交流好先行)

第三日   OB個女女已經一直同我we chat,俾我感覺係好好但我今晚想搵女所以冇答實,今晚我地十點左右
            去到蛇尾睇,我都有兩個目標但朋友未中所以再轉去cowboy b記,再坐陣我都中一個同佢飲左陣,
            我d朋友仲係想行下飲野,番去nana一個rainbow要左個LT一個冇搵,我就落OB坐下,D經理
            應該有話俾尋日個知我黎左,佢we chat 影俾我睇趕番黎見我,黎到見到流汗氣都未透順,呢刻
            就算佢係假感情都幾感動,但難得有三晚,我真心唔想食同一個,好對佢唔住,佢羅手袋嬲住跑左
            去話我玩佢,我話佢咁趕過黎咁辛苦我俾番錢佢佢話唔要,講明同我過一夜,唉,百感交雜,曼谷夜晚,算唔理,
            (LB特別容易令人沉,但跳出黎睇佢有幾多個我呢種客,心軟左一陣努力提醒自己)
            出到門口見到尋日好想食但俾FD食左戈件,真係好正,心血來潮行得ST.
            (呢件係床上戰鬥機同埋佢真係真人正過相,最後確定係ts)
            ST 完D FD仲係INSANITY飲緊,去JOIN佢地,散場有朋友飲醉係門口7仔我地仲玩左一大輪,誰不知
           有女走埋黎話睇住我地玩好耐,中意我,叫我行,咁都得?佢都係我中意戈種,2000番去,佢係戈種
           精靈女朋友好活潑有時仲互相串下咀,搞完都天光我叫佢走因為聽日成班同事CHECK OUT唔方便,
           佢仲話我衰人賤人,佢原來準備同我訓話我搞完踢佢走,幾得意.上機前,同佢地個個goodbye del we chat回程.

(曼谷夜晚係遇到種種奇遇開心,有冇師兄會沉一個一去就會搵佢可以吹水交流下?
            佢地加完we chat各有各套路但有時真係好林好想沉,但玩完貪完新鮮番黎做番個好老公都係我宗旨,
            今次都保得住, btw單身既師兄就幸福啦!!)

行程2lb 1ts 1girl,有野問就交流下一定覆,覺得有趣有用就加下我分各樣啦!

子孫爆發。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 joylili #2 的帖子

師兄咩情況?

幾多靚女 謝謝師兄分享

多謝師兄分享

非常詳盡詳盡詳盡多姿多彩的報告

沒玩過LB 不過見到師兄貼D相都好正。。。
我去泰國玩一次沉一次 單身無牽掛。。。但係最怕系翻到黎仲沉緊。。。裹種感覺就好似 Eason話齋 得不到的一直在騷動。。。

LB靚過晒真女

欣賞你堅持自己原則唔返啅!冇話啱定錯,同始終同囡囡或靚鵝唔係做人世。

OB 像都好正, 但是我還是喜歡真女,所以OB只有看看,不會有衝動的, 謝謝師兄詳細報告,感謝

多謝師兄分享

OB 囡囡的確又索又麻煩!亦愛亦恨

多謝ching高顏值報告^^

謝謝師兄分享!! 女女不錯

Thank you Ching for sharing your report.

回復 ghostass #1 的帖子

强帖必須留名

多謝分享,幾個LB都好靚😍

小弟未玩過LB...感謝師兄報告!

小弟未玩過LB...感謝師兄報告!

回復 ghostass #1 的帖子

没下straps???高颜值。