[芭提雅] 5/11--5/16 芭提雅去 沉船報告。。

下次翻去 唔可以甘投入先得。。哈哈
回覆 讚好 不讚 使用道具

ensonlee 發表於 2017-5-27 13:57
好欣賞樓主戈句“我今次係嚟潛船ge!”
簡直係到了一個境界
Enjoy!

有時候系要傻下 先好玩嘛師兄

以我大濫航海同學會副會長經驗,沉泰妹難救過沉大6妹19倍,因為泰妹放線技巧高,同有時佢自己都唔知自己想點,無諭如何,厘啲就係淫生經驗,好好享受。

zhumuo 發表於 2017-5-30 00:55
以我大濫航海同學會副會長經驗,沉泰妹難救過沉大6妹19倍,因為泰妹放線技巧高,同有時佢自己都唔知自己想點,無諭如何,厘啲就係淫生經驗,好好享受。

我都覺得泰妹 釣魚技術好犀利.......

Thank you for sharing!

師兄講得好詳細,好好睇.............very nice

回復 quewenrui #48 的帖子

哈哈 再移番香港lo
下年再去lo 希望我今個月去都有g運...

回復 kaonui #87 的帖子

講咁容易咩師兄。。。希望師兄G運昌隆。。哈哈記得出翻個報告啊

沉船好深好深!!

Don't worry about falling love to Thai girl. That is a good  girl friend experience and enjoy with her more and more.

回復 quewenrui #1 的帖子

有時候自己都好難控制到自己...

jenny2222 發表於 2017-6-2 22:47
Don't worry about falling love to Thai girl. That is a good  girl friend experience and enjoy with h ...

i dont worry but you know it is not ture ...

勿放棄森林

泰妹的確容易令人沉,師兄應該學識抽離....(有口話人冇口話自己,每次去完泰國我都要半個月都間調整先抽離到...)

jerrylkk 發表於 2017-6-6 03:04
泰妹的確容易令人沉,師兄應該學識抽離....(有口話人冇口話自己,每次去完泰國我都要半個月都間調整先抽離到...)

哈哈 師兄其實ham噶。。泰國妹 真係好容易令人沉迷 特別系自己度假噶時候。。。

所以去過搵FL 先系真正系泰國翻唔到轉頭噶原因

前幾年試過同條越南妹拍拖。剛開始好sweet。時間長咗,就出現好多問題。語言,文化等等。其實浮浮沉沉享受一下就算。大家都要easy go, easy come。

thank you for share report

師兄,眼淚是真,感情是假!醒下啦!你只不過係佢咁多個熟客既其中一個!玩還玩,玩完就要抽離呀!沉船無問題,但最緊要識跳船,唔好跟隻船沉到落底!

uberuber 發表於 2017-6-12 15:46
師兄,眼淚是真,感情是假!醒下啦!你只不過係佢咁多個熟客既其中一個!玩還玩,玩完就要抽離呀!沉船無問題,但最緊要識跳船,唔好跟隻船沉到落底!

多謝師兄關心。。。。其實大家都明呢個道理。。

師兄呢D女系邊揾?我都想揾條女玩幾日