BOBO~~~浴室做波波BM,用挑逗眼神望住我做水蕭~~!!

名稱: BOBO
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A52125-尖沙咀-兼職女郎-BOBO.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

BOBO
1 G' I9 `! K- T; [7 R( n: j+ t  H
4 w9 ]& F) F2 a' Y) D( Y# N. @$ H7 K入閘之後主動待侯我去沖涼....係浴室做波波BM,用挑逗眼神望住我做水蕭..有幫我食旦.幾舒服. 到床上先同我做全身漫遊, - f' J* P6 I6 ]8 j* ~# R; X
係我耳仔吹氣, 接住錫頸, 啜我兩粒提子... 又係我身上游走一番...真係幾舒服..接住同我吹,高級環保吹,基於係床上零阻隔.吹得好撤底.
0 Z- ^2 B5 [: e, G食旦旦, 與此同時,我係咁係佢身上亂摸. ..又白又滑...唔錯!!) Z+ \6 I1 ]! H: m( S6 \
吹到咁上下,頂唔順上套.先女上男下,囡囡騎功唔錯.,我坐起身同佢互磨, 我又奶佢Lin頭,
  z8 w* o. a7 d4 q# g6 l十分有口感. 好好啜再黎男上, 愈插愈有FEEL..大車特車。。最後大家一齊車住高潮左~事後幫我清潔,
5 x) r# B& N# {' l1 Y) `: s; J5 A攬住我同我談心.成個過程都幾好FEEL.望落去真係幾似"雞排妹"
强劲的事业线好吸引
Great lovely balls
回復 PKIP11 #3 的帖子& ], M# C7 ^3 C4 t: C; d

( A) l3 O& }* J  t$ y妹妹的脸蛋很漂亮

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 01:06