想揾個孕婦

咁多位大大+ d( v3 C0 n9 W
有介紹就pm我啦
ching 有無試下搵ex-girl 如果有了下佢丫嗎
回復 t.kin #1 的帖子* V1 K2 C, \1 n8 U
$ S8 ^( l$ H" w5 y! Z2 n! C1 r
都唔係變態,年幾前食過條18歲大肚CC感覺真係好正 , 一直到而家都再搵唔到喇 .
tcf526 發表於 2017-6-13 13:53
5 D+ H6 f. k- m5 B0 `; [! y8 ?% C' N回復 t.kin #1 的帖子
& F' {  X" Q3 A) _2 B& f  e9 G3 N
都唔係變態,年幾前食過條18歲大肚CC感覺真係好正 , 一直到而家都再搵唔到喇 .

. i7 U5 r9 k3 p9 J$ U! U6 l* d乜乜lovely 嗰個?
回復 gnxxx #25 的帖子
7 `3 j) x1 x6 p" ^$ m
% `$ T% p7 s' `0 o: N7 h唔記得喇
師兄口味都幾重。
搵番自己條女自己老婆試把啦
回復 t.kin #1 的帖子$ m# O3 p6 w7 }# W9 ?% Y
& Q3 t5 p5 R5 d8 n0 N& x/ H
Hi,我開不到inbox.只能看到开头的字,你可以inbox我你wechat嗎- `! L- u4 c% v; w& N3 X; ^- c
回復 t.kin #5 的帖子
+ B% |* X  A- u4 d3 G  ~+ p- s# z. q; @  [" P# n- J( l+ C, z
信息我你的v7
回復 yncxyxy #7 的帖子
. f1 }7 v' a: l* ^6 s
* |4 a: H7 @8 D  |5 j信息我你的v7: ~1 t; O* ]4 y- ]
回復 keichung #9 的帖子3 {! P& j7 c( w+ o4 a; C8 @

3 ?9 V1 a5 D- W- a信息我你的v7- K. p9 }7 p. d' g8 ?( P" ^2 X
回復 t.kin #13 的帖子' ?& }, }( o- t2 b  D7 n4 v: F

1 t) I6 t: h. }, r+ p4 Z; g信息我伱的v76 @) x+ q- f- s( a; _  {
回復 mlmlmlmml #15 的帖子
- T' ?9 v# a+ J' [6 B. E3 ^8 T! S( ]& g2 ~, K
信息我佝的v7. N. Z: X) t4 V& l& M% e
2 D5 l% [& H/ A8 k* }. ^6 p
回復 slave_11111 #18 的帖子
* y  a0 e9 @+ O) v4 z2 t7 H  @
+ E! _/ e- V) d% S, }嘩好犀利喎大肚婆都可以搵到你玩
回復 Sweetheartbb #34 的帖子
& f8 g# }+ z* p& k3 ~1 V4 u4 n8 r3 H* t. ]
Plz check pm, thx a lot
Sweetheartbb 發表於 2017-6-15 21:00
9 Z5 q$ C, ?% [/ }0 l; N回復 yncxyxy #7 的帖子/ g! v+ v" Q* Z! O3 W6 N1 D
4 n4 Y& J3 f. ~: K5 `0 N/ z% o
信息我你的v7
) M7 v, `$ \+ y
有冇CHING比人ADD過?
回復 gnxxx #37 的帖子
7 f$ l* a  N& w2 p( L0 r9 {# m0 B, T5 @1 T
無阿,大佬們有就叫下我啦
我個前度佢陀B時佢老公死都唔屌佢, 於是佢搵我上床, 每次佢都要求我內射佢, 講真, 大肚婆真係好能好屌, 絕對夠淫蕩, 仲姣能過虎狼之年嘅女人, 而我自己都講得中出大肚婆特別high, 可以盡情肆無忌憚咁全部射晒入去
/ S& Q7 N  R" z1 t; y仲有, 你地咪諗住大肚婆屌一兩劑就收手, 佢地至少都要每次都要四五鑊, 當時趁我女人出差, 我就book定酒店同我個孕婦ex係酒店度喪屌四日三夜, 都冇計過射咗幾多次, 總之兩個人就淫亂不堪啦
- g" T1 ]* W7 U' {- P& j( p自從佢生咗之後, 佢老公完全都冇乜點再搞佢, 咁我地兩個仲keep住呢種偷食關係到依家, 而且仲可以keep住中出, 不過當然佢有食藥避孕啦, 老實講句, 多數女人經過生育之後, 係特別渴求中出內射, 呢種可能係天生母性驅使到佢地極想懷孕
+ f* ~% a" T2 M8 M當然, 我個女人大肚陀我個B時, 我梗係唔會錯過機會啦, 果陣晚晚都要開波, 但係記緊重要一點: 一定要請教婦科醫生去了解懷孕期可以行房嘅月份, 通常第4至7個月都冇大問題4 x/ U0 u/ y. K, J, j+ E
P.S. 我都想再屌大肚婆, 如果師兄們有好介紹就請指教(pm我), 萬分感激!!
求wechat ,求介紹

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 13:54