想揾個孕婦

回復 擊起千呎浪 #61 的帖子( o  {, g9 Y1 ^4 `6 I8 Y9 N

& }, `8 U+ h5 O) F0 ~; u係大陸我試過,就住黎吊都OK嘅 要斯文d
大大鵰 發表於 2017-7-30 21:18
5 `8 H* Q/ B4 g. e7 Z回復 擊起千呎浪 #61 的帖子
9 _  N# x& Y2 H/ |$ x
9 q' B$ N; |# q- M  Q" p3 N係大陸我試過,就住黎吊都OK嘅 要斯文d
: ?9 g- N4 Z) X4 L3 l. W
體位好緊要!
回復 擊起千呎浪 #63 的帖子( S( a% d* g6 U( l9 N* }
. |) Q% a  p* E
上當年囉 我企係床褥邊上 佢就係床邊幫我吹 之後佢訓在床褥邊 我站著吊 要斯文
大大鵰 發表於 2017-7-30 21:31 0 S* l# e& I- @! R: S. b  K! i
回復 擊起千呎浪 #63 的帖子/ Q4 V$ Y8 X+ b0 F8 p( Z# {7 f

# @: y* [( g  i8 i上當年囉 我企係床褥邊上 佢就係床邊幫我吹 之後佢訓在床褥邊 我站著吊 要斯文

1 Y7 e6 @. `" z+ `好招式!
到得能 發表於 2017-7-30 14:49 " l+ \7 w$ c/ D
長知識了,多謝師兄
! N( V9 A/ a! x. M% _& a
客氣了, 都係大家分享下啫, 亦都借個機會同大家澄清孕婦不能行房嘅誤解, 其實醫生都講明話係可以, 只要注意個周期同體位配合就得, 可能以前老人家過份關心有冇孫抱, 為咗保險而嚇個仔同新抱, 大下佢地話唔得, 又或者, 個衰公攞個藉口去避開個老婆, 乘機以後唔能屌佢
大大鵰 發表於 2017-7-30 20:00
+ p$ n8 }9 H- C1 a+ S8 n5 o回復 t.kin #1 的帖子$ M$ n4 o% s$ a0 A

; C8 R  s0 T/ H- J' h係大陸就有

/ R1 `0 k$ r  a大陸邊到搵呀,有冇好介紹?
回復 自來也大人 #66 的帖子
, \0 C  G& ?0 i" {$ m; Y% f$ o1 E( l! T2 f- D$ d. o$ Z. ?& M' P- t5 u# N
人一世 物一世 乜閪都試下 咁先至係不柱此生
回復 到得能 #67 的帖子
9 l" g- b8 E% l" J" m3 M* B
9 d- v9 V/ e- R十七年陳年舊事啦 , 以前我揸中港貨車 ,係關場附近,有件就生得的大肚婆,細細粒,廿零歲,樣普通的工廠姝,佢一定好手緊,食過....當年我都算豪,比二舊家用
大大鵰 發表於 2017-7-31 15:39 + H- h3 j4 P! W7 z9 x5 w
回復 到得能 #67 的帖子
& D6 }0 X% D  L6 ~! f% k6 B+ P5 k& D6 I' v+ _) L
十七年陳年舊事啦 , 以前我揸中港貨車 ,係關場附近,有件就生得的大肚婆,細細粒,廿零歲,樣普通的工廠姝,佢一定好手緊,食過....當年我都算豪,比二舊家用

$ ~$ ]; u! A8 j) n! Y果然呢家野都係要講緣份
大大鵰 發表於 2017-7-31 15:39
& T- k# g/ e+ y% X3 Y4 e回復 到得能 #67 的帖子
  t9 p* M; L( k
5 b# f! z6 j3 @" b; |十七年陳年舊事啦 , 以前我揸中港貨車 ,係關場附近,有件就生得的大肚婆,細細粒,廿零歲,樣普通的工廠姝,佢一定好手緊,食過....當年我都算豪,比二舊家用

2 Q- t) e- K; z& s, U師兄、依家咪步入中年?
可遇不可求!
夢中小情人 發表於 2017-8-2 18:05 " i6 m5 E! P2 ?3 {) M1 e5 r8 [
回復 夢中小情人 #73 的帖子: w9 l0 V) ]) U! o, H7 }+ k
9 a2 T" i! L1 }' n& n
@擎起千呎浪

! o" ]( D% ?( q7 f0 n" k6 ^; Y夢中小情人師姐、你係咪話緊我呀?' ^. D- {. I7 J

' F' r& O" P$ R8 b; R我好似冇對你不敬喎!
小弟都想玩下, 求指教.
有無好介紹可以pm小弟
各位師兄,大陸有冇好介紹? 可PM討論
各位師兄求指教
自來也大人 發表於 2017-6-28 17:01 . O* ?1 {3 l$ q; B5 w9 [3 W4 j
我個前度佢陀B時佢老公死都唔屌佢, 於是佢搵我上床, 每次佢都要求我內射佢, 講真, 大肚婆真係好能好屌, 絕 ...

+ s* C% h' R5 y) U6 G我对你吾住,你出差時.我都上你屋企吊你老婆.si sorry

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 20:06