#新時代Spa#大力金剛指盈盈,長腿大波巨羅,鬆骨超舒服 ,按到我D硬骨頭都響曬

名稱: 新時代SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A46560-銅鑼灣-水療SPA-新時代SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

#去新時代Spa鬆一鬆骨,人生何求#
#美女伴側,享受皇帝式服務#
#盈盈那種性感,那種氣質,那種身材的確正到爆,長腿大波巨羅齊曬,男人想要嘅野都有#
#竹筍pink波又白又挺,肥臀靚羅,難怪咁多客人,上過佢嘅巴打個個都話正,超值一試,又好有親切感,熱情似火招呼#
#熱完身安排我沖涼,沖洗完上床先按摩,爬上骨床佢服侍我趴低#
#服務好熱心周到,落足心機幫我先按摩,開背有功架,手勢好掂,夠力穴準,佢對我體貼入微#
#囡囡絕對係專業技師,功架不同果D尋常之輩,按到我D硬骨頭都響曬,囡囡技術好專業,高手就係唔同,好夠力水,金剛指,感覺爽死啦#
#推油推按完無曬疲勞,指力之強,絕對無揸流攤,感覺全身都舒服曬#
#前列腺保健更勁,手法剛柔相濟,雙手齊出,擠、壓、夾、揉、非常之有技巧,爽到我慾火攻心#
#轉身搶攻,我忍唔住攬埋佢邊玩邊抽水,抽劏蛇高手出場,搓揉到我興奮爆漿#
noted & thanks
雪白事业线好诱人
好吸引
Looks nice
正係我杯茶
回復 onput #6 的帖子

幾好幾好
值得推介
非常不錯
非常精彩絕倫
睇落好正喎
非常誘惑
回復 animalss #1 的帖子

可以一試
正正正,好引人
白雪雪吸引力大
好似唔錯!謝謝分享!
回復 animalss #1 的帖子

我杯茶丫
正呀,多謝師兄分享。
真的很能正
Thanks for your valuable sharing!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:12