[囡囡推介] 波磨環保毒龍鑽69含鮑環保吹勁玩最後口爆顏射可以打真軍...

簽到
名稱: 冠軍級尤美索爆咪神
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A39637-深水埗-一樓一-冠軍級尤美索爆咪神.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

uri_mh1495730881970_mr1495731041409.jpg 冠軍級尤美索爆咪神開門迎接我,一件大開中門嘅戰衣,一對分量十足嘅40寸真波,視覺上效果一流。如此秀色可餐嘅大波妹,唔需要猶豫,即時入閘,囡囡表現主動,抽水佢都無咋型,40寸波好好揸,屁股好好摸,傾下計去沖涼,細心侍浴,沖涼乾淨對大波又白滑又彈手,好軟綿綿,BM至我慾火焚身,有水中簫,舒舒服服上床沖完幫我抺乾身,認真體貼,主動錫身,仲一路用手指撩撥我三角地帶,帶黎雙重刺激,同時佢伸手搞我支長槍,挑逗令長槍好快上膛,冠軍級尤美索爆咪神一見到即表現得好興奮,更落力含啜奶,吹我支長槍,深喉吞晒,吸啜+打轉槍頭,同時啜袋底蟻線黎刺激,入正題啦,騎乘時,猛扭條腰,又騎又磨,妹妹多水多汁,自揸大波,姣樣話你知佢好撚想享受,結果係佢全程主導下,小弟就咁比佢榨乾左嘅,家下諗番起仲回味無窮!
回復 zyxeee #1 的帖子

樣靚身材正不特止40寸波堅料DUP骨又掂真係去邊度搵..

90後索爆少女豪放勁姣天然美乳推油兼挾腸酒店貨色底食
多謝師兄分享
多谢师兄分享
Great balls
好波好吸引

thx for sharing
多謝師兄分享
回復 bobking #3 的帖子

謝師兄報告
fortunerfamily 發表於 2017-5-27 21:02
好波好吸引

🔥辣身材👍淫姣野性👍 高級性愛女神
Ching點知可以打真軍?
bobking 發表於 2017-5-27 10:33

90後索爆少女豪放勁姣天然美乳推油兼挾腸酒店貨色底食

條女幾索呀!
bqbqbra 發表於 2017-5-30 22:50
條女幾索呀!

一對令男人瘋狂着迷的巨乳
bqbqbra 發表於 2017-5-30 22:50
一對令男人瘋狂着迷的巨乳