[食家報告] Fish massage初體驗

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

黎首爾5日,都到最後一晚,梗係搵藉口撇甩自己fd去搵食。
本身吾諗住叫雞。但始終心郁郁,睇左咁多師兄心得,決定貴少少試下fish。

落到地鐵站多得各位教路,好快搵到地點,推門入去用英文話自己係hk人,佢地話ok。
點知話碌卡要收25w,我屌,吾係現金22w碌卡23w咩?我同佢講網上話23w咋喎,佢指住牆上張紙話2016年尾已經加價,而家要現金23w,碌卡25w,我心裡面真係屌左聲,但都一場黎到,冇謂就咁走左去,就算明知劏水魚都要啦。
碌完卡,落去換衫,等左成半個鐘先到我用ipad選妃,我好明白同佢講要real breast,要beautiful,slim,佢都好坦白同我講有少少肥,我估佢應該指真波冇瘦底人選,因為佢俾得我睇一個,轉去其他佢就這話no。
ok咁即係冇得簡啦,咁就呢個囉,又入去等左25分鐘。
終於到我,一如師兄講的流程,蒙臉女奶lin頭,有套bj,入左幾分鐘,就帶左我入房。
一睇條女,其實都ok,樣可能有整過,不過尚算自然,一般高吾算矮。剝左衫有少少肥,吾算多。
可惜吾係我杯茶,但好似又冇得換,而且真波佢話只得一個,冇辦法啦,流程吾多講都係個d。
但令我感到尚算值回少少票價既,係條女服務態度真係算幾好。我個人怕凍,沖涼個陣剝晒衫已經震震地,佢好睇住我即刻較返熱水,但可惜我一直凍凍地,冇咩感覺。到最後手口並用,終於硬到80%,入去冇幾分鐘已經出左。完事後時間仲剩吾少,但我感覺自己真係冇咩feeling,咁佢就幫我按下摩,之後我又幫返佢按,然後一齊訓住傾陣計,過左陣沖完身又傾就夠鐘啦。

幾點總結:
1.感覺自己俾人呃左,收25w,明明睇ching上兩個月文都係話23w,計埋碌卡銀行匯率,差吾多成2000,真係算貴。
2.服務態度真係算ok,由門口男人到叫你搭𨋢的到妹妹本人都好好態度。吾理真定假好人,至少過門係客,冇黑面。
3.最重要問題,本人發覺自己係呢d場合,大部分都硬吾起。本人雞齡吾長,叫雞次數10隻手指數得晒。以前係日本試飛田,一來個18歲妹妹服務一般,又吾係自己個味,結果好不容易先出到。前個排係澳門試件350,佢口功好得,但身材吾得,但我都係好難先扯得起。到2月去台灣同fd一齊玩,佢係隔離房同條女玩到嘈到拆天,我仍然係半軟半硬。
吾知係咪每次條女都吾岩我口味原因,定係有時服務問題,定係自己真係吾岩呢d全套玩法?每次呢種全套,我都一定硬吾起,最後勉勉強強出貨收工,有時都覺得幾晒錢,因為都玩吾到d咩,冇爽到。
唯一有一次玩完出門口自己都爽到笑,係大阪難波club amour,一來條女真係吾錯,二來服務真係好,玩水床用身體推油,當時真係爽到扯直晒,成個過程爽到十足,完全冇早交貨。我估我可能享受d身體接觸比較多既玩法,例如推油,水床?
請各位睇完包膠都幫小弟分析下,究竟係咪我吾岩玩全套,定純粹緊張,放吾開?
先講明,絕對吾係不舉,以前拍拖個陣同條女完全冇問題,雖然冇拍幾年,但前幾年去大阪都係咁,飛田扯吾起,但amour水床就超爽。
各位經驗咁多,幫忙俾d意見,thx!
師兄我四月去過 都是23W

師兄應該是記錯了,前幾個月的報告都是現金 23W, 刷卡另加錢。
a little bit more if you pay credit card
回復 sarahw #1 的帖子

Maybe the girl is not sexy enough to you....
I think it maybe better that you should try those soapy massage in Thailand....or Nuru service in Japan....choose big boobs girl....they will use their big boobs to massage you....to make you excited before action...
By the way, you may also try ktv....or bar in Thailand....you can choose the girl which is your cup of tea....then you talk the girl till you have gfe with her before pick her to hotel for action.....
I also don't like just fucX action....without foreplay...exchange of feeling with girl
反而想知台灣同澳門師兄呢2次經驗多d;
Btw,緊張姐,下次食粒犀利是先玩就ok la
多謝師兄分享
ching 想問你係臺灣點搵台妹?
謝謝分享
我好久未返首爾了
心理因素啫
俾錢有時候唔好諗太多,早射都係天知地知,條囡又唔會笑鳩你,有咩所謂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 03:13