[食家報告] Brix 遊記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

十一點幾到hyatt,門口已經見到一兩個好得嘅美囡。排左十分鐘到入場,先俾30送杯啤酒。
個場其實幾細左邊有波睇,右邊就大bar枱同聽歌。大部份囡都會企係一邊,一睇就分到係咪working girl。叫左杯tiger beer就先行下聽下歌。好多鬼,有d一般但可以一戰嘅都多。當中見到兩個亞洲人好得,不過想睇陣足總杯先。
係睇波區一路睇一路𥄫囡,中間有個土耳其囡主動傾,叫我開價。求其話200。
梗係唔得,傾到最後400 2q, 有d心動,始終未試過土耳其,樣中上有笑容。最後話都係想睇陣波先(真的)。

睇到20分鐘到其中一個我話好得嘅亞洲人主動傾。其實中段己經見到有人叫左佢,我估應該太貴。我又問佢幾錢佢話600。我話太貴,佢叫我開。250唔肯,話公價400。我話400 2hours, 最後講到400 2q。

出去7仔買套飛的。囡囡係Laos,22歲,黎左一星期。白色tube 加貼身牛仔褲(薄個隻)。佢話自己係model,又俾我睇佢d相。摸上手皮膚超滑。到房俾錢,r tips (我話最後俾tips)。自己沖身。出到黎見到全相真係肅然起敬,堅model 身型又靚,從來唔知laos囡咁得。上床第一件事想車,唔肯,只有輕吻。10秒catbath就話佢女上。我叫佢吹陣先。帶套望住塊鏡,睇住個美囡幫你吹感覺超正,技巧一般啦。一路吹佢隻手推我個身埋佢度一路吹,仲有一兩下深喉。吹左陣正場,男上一陣佢話得1q, 2q係如果第1q快出。心唸靚囡呃人。不過無謂嘈,極速先出1q。

休息途中抽下水,真係成身滑不溜手,靚pat c to d cup。休息5分鐘又上,今次慢慢嘆。先女上。咁靚囡一定要望住鏡砌,滿足感嘛。坐床邊,繼續女上。佢想狂un,但啱啱出完邊有咁快完事,天真。突然唸唸下不如掛鼓,抱起佢望住塊鏡掛,佢即刻大叫。掛左陣轉狗仔。推住靚pat望住幼腰,得閒又望住塊鏡睇住個樣。之後叫佢面向下平訓,我繼續後入。呢個係我最愛post,park park 聲狂砌,係咁讚佢靚同身材好。砌左陣同post捉住隻手繼續,真係好似強姦佢咁。再轉面對面側身砌,今次有大車利疊利,再男上車住出完成。

佢沖身先,我唸緊俾幾多。好正但係又有少少搵我笨,攪到要1個鐘出2q,決定先放20。出黎佢o 咀,我話銀包得70,俾多20。佢話俾張50,有d煩。最後50(攞返40),我估佢係叫我再俾50。

結論:大部份囡都可以一戰問題係您會俾幾多。我一點零走都仲好多選擇。既然佢地價企得幾硬就係出火量都加碼(the Turkish girl agreed at least)。圍番2500港錢屌個model級囡,我覺得好值。
回覆 讚好 不讚 使用道具

題外話,另一個靚亞洲囡我睇可能係非工作囡,有幾毎個鬼試溝失敗。佢真係再靚過laos,有韓星feel。

呢度好處係有板睇唔會調包。其實個Laos有叫我3p,費事,又唔知服務態度如何。係正不過錫身,非性愛機器。本身都想企硬唔俾咁多tips,但係搭車中見佢個電話screen 係同個老人家合照,我估係阿婆gua,心唸都係好囡仔嘅。佢會留多十零日,我就睇睇禮物一會唔會再去。

非常精彩,多謝分享。

Liverbirdywna 發表於 2017-5-28 10:29
叫做整份報告唔好成板都係廣告(台灣區咁)
禮拜一想同一招試下金毛
得就再report

有好多蘇聯妹同埋南美妹,我都未試過 。期待師兄報告。

tarochan 發表於 2017-5-28 11:57
有好多蘇聯妹同埋南美妹,我都未試過 。期待師兄報告。

尋晚聽到有個話自己係巴西妹
金髮白淨
我估好貴

Liverbirdywna 發表於 2017-5-28 12:52
尋晚聽到有個話自己係巴西妹
金髮白淨
我估好貴

D女女落去揾食,當然知道公價,價錢啱咪上

tarochan 發表於 2017-5-28 13:10
D女女落去揾食,當然知道公價,價錢啱咪上

我唸會試叫700但1 hour 2q

Liverbirdywna 發表於 2017-5-28 13:12
我唸會試叫700但1 hour 2q

時間早的話佢哋企得好硬,通常300至350 1Q都會跟你走

tarochan 發表於 2017-5-28 13:51
時間早的話佢哋企得好硬,通常300至350 1Q都會跟你走

鬼有咁平咩?

Liverbirdywna 發表於 2017-5-28 13:52
鬼有咁平咩?

我就試過,不過係9月份賽車期間,乜嘢國藉女女都有,入場費50坡紙

tarochan 發表於 2017-5-28 14:00
我就試過,不過係9月份賽車期間,乜嘢國藉女女都有,入場費50坡紙

我以為反而會貴d tim

Liverbirdywna 發表於 2017-5-28 14:09
我以為反而會貴d tim

個場爆晒,女多過仔,好多女女從全世界走嚟揾食。記得以前10點前入去唔收入場費,冇酒送。

tarochan 發表於 2017-5-28 14:32
個場爆晒,女多過仔,好多女女從全世界走嚟揾食。記得以前10點前入去唔收入場費,冇酒送。

尋晚一半到啦
大把位企

Liverbirdywna 發表於 2017-5-28 16:40
尋晚一半到啦
大把位企

星期四,五比較忙,星期六反而静D,今日仲靜,有冇蒙古妹

tarochan 發表於 2017-5-28 16:46
星期四,五比較忙,星期六反而静D,今日仲靜,有冇蒙古妹

唔識分喎
我今晚唔得
希望聽晚去會仲有靚囡
少生意唔知有冇平

Liverbirdywna 發表於 2017-5-28 16:53
唔識分喎
我今晚唔得
希望聽晚去會仲有靚囡

最平試過越南妹,250坡紙,跟佢返去佢哋住嘅地方,就响Brix 附近

tarochan 發表於 2017-5-28 17:12
最平試過越南妹,250坡紙,跟佢返去佢哋住嘅地方,就响Brix 附近

不過brix真係好高鐘
尤其東南亞
比一般貴
反而鬼嘅mark up 無咁多
雖然Brix嘅東南亞真係比普遍東南亞高
今日唸起尋晚都扯
要自己出出火
Haha

Liverbirdywna 發表於 2017-5-28 19:05
不過brix真係好高鐘
尤其東南亞
比一般貴

想平咪去芽龍,50蚊有交易。