東B Show time體驗及跌錢報告

名稱:東方皇堡
場所種類:桑拿
消費:$3000~$4999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尋日四點到左東B,見有師兄揀女,食用率一般重要唔多女揀,得十一、二個左右,睇左幾轉都係果批女,但係有一條囡次次都俾人揀中,我肯定佢係高鐘的,四個鐘頭內上左三次房(包括我),星模有少少似范冰冰,見佢著空姐制服係幾正的,諗住睇定d,無女揀先揀佢,點知埋下中伏伏線。

等又再等,食埋野按埋腳及背,時間係七點二十分,肥叔叔經理話要等廿幾分鐘睇埋show要先有女叫,新野喎,之前去過三次都未試過。

七點四十五分,經理叫哂d客去飛機倉坐位等開show,有二十個位都差唔多坐爆,之後侍應會派發每人一小杯薄荷水及一包濕紙巾,重強調唔好飲左佢,八點正,一班著左空姐制服囡囡入哂嚟,每個客都有一條囡係面前,個女經理就會開咪提示d囡鍚乳頭同吹簫,唔好開心住,吹得幾下咋,成個過程三分鐘左右,跟住叫人揀女。

屌!我坐最前最無數,同我吹條女即刻俾後排d客揀左,跟住經理會再叫班囡一字排開企到最前俾客揀,而家先睇清楚,食用率真係麻麻,原來最索果件就係同我吹果個,無運。

八點三終於可以正常揀囡(中韓俄),我揀左祖記星模9x(技師號碼9x1)即范冰冰,玩女僕主題,抺身扮清潔都做齊架,表現有九十分,跟住環保吹,吹得唔錯,跟住上套扑野,我提佢除杉,原來無乜波的,佢即刻玩女上,騎得好快,差d俾佢坐爆,叫佢慢d都唔理,要捉住佢條腰先停,嗱!呢個時候有說話聽(有感覺為什麼不出來),重黑黑地面,我心諗轉多幾個姿勢都唔係好過份姐,咁快完事,佢真係唔優做,男上佢ok的任你插唔出聲,個頭擰埋一邊,想望住個樣屌都唔得,好有態度,轉狗仔式插左十幾下又話我條野長整痛佢,屌!攪到我都無乜癮,又轉姿勢最後女上俾佢坐爆完事,最後都有一齊沖涼,呢鋪真心唔滿意,各位師兄小心d。

樣貌 :80(少少似范冰冰)

服務 :40(女僕服務幾好的,但佢好想要個客儘快出野囉)

身高 :170左右

身材 :50(無波無屁股)

演技 :50

價錢 : 1788套票 + $1500,Total $3288
冇計。。。冇運就冇計。。。
回覆 讚好 不讚 使用道具

好彩師兄都比你轉了幾個姿勢,雖然冇交戲,咪自己幼想姦緊飯冰冰,可能重high,如果定力唔夠一野坐爆了三千元便玩完了

回復 freshmaker #1 的帖子

多謝提點!

有時係咁
靚囡就服務扣分

1)D女令斜面係唔想俾你車囉!
2)想你快D出,係想慳時間做多D生意!
3) 做狗仔都話痛真係唔要得!

師兄試下轉場啦!東B我都好耐無去啦!

師兄真慘又中有樣無服務

師兄今次唔夠運呀~~

估計短期內, 都係lee d女, 建議師兄下次轉轉場~

唔憂做

高鐘,樣靚,冇feel。。。已經係常態,搵靚女,請自己先有此心理預備。。。不過,男人都係自己攞黎,明知山有虎 偏向虎山行。。。哈哈哈

比多小小搵韓國,服務會好D...我上次個個就係
寧願比多小小費事玩得唔開心貼錢買難受

多謝師兄分享!

恭喜師兄 也感謝分享
但這個價格好高

希望师兄下次好运收回成本…

回復 vv--vv #3 的帖子

thank you ching report, be careful, loss money

回復 zamiang=] #11 的帖子

韓國靚果D 都好服務?
咁真係寧願一步到位好了

zamiang=] 發表於 2017-5-28 23:31
比多小小搵韓國,服務會好D...我上次個個就係
寧願比多小小費事玩得唔開心貼錢買難受

韓妹要補$2000 - $2500,真係掂 ?

回復 freshmaker #17 的帖子

試過一次堅掂  樣靚又嬌肖  
腰背分明  有波有蘿  腰幼蘿大又圓 推車啪啪聲又有回彈力
射完仲幫我啜乾啜淨  揸埋最後一滴出黎

東B有game玩嗎?以為只是A場才有。

mwlhandsome 發表於 2017-5-29 23:04

東B有game玩嗎?以為只是A場才有。

經理話唔定,睇夠唔夠多人,人少通常無。