東方A場AV報告2

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好幾個月無過大海,聽人講A場D女差左好多,遊戲又改左,其實去玩嘅意欲就真係細左好多
近排掛住做嘢,終於有少少成果,都好應該去慰勞下自己,咁就俾自己多一次機會,如果真係唔掂就轉場,或者直頭以後唔過大海囉
去到A場,換衫果陣過機響左,俾兩條女捉左去搜身,有一條女都算順眼,俾佢地摸曬全身就出返去沖涼
揀左個小公主侍浴,個女仔一起身好似小矮人咁,不過捽番梘都好細心,沖完身之後,見佢攞住條毛巾,原來連侍浴吹果part都cut埋
換衫入去坐,飲左杯嘢,食左個麵,過左個幾鐘都係無咩客,再嗌個飯食,終於等到佢開show
個show係醫生show,但係D女着果件see through衫之餘全部戴曬bra著曬底褲,終於見到一個好OK既女仔,model嚟嘅,又靚又大波
揀女果時唔揀住,坐多陣出去浸暖水池消化下,再焗左一陣桑拿,休息一陣就搵果個model做貴妃浴
女女除鞋除衫,5尺半左右,瘦底大波,有D似かすみりさ,唯一缺點就係有煙味、煙屎牙,同埋背脊有一小行英文字
一路磨間中錫下佢背脊、耳仔、lin頭,又摸下佢妺妹,佢吹果下係我做過咁多次貴妃浴中最長時間同最投入嘅,吹得好舒服,睇得出佢好吹得,完左有樽sake飲,新嘢嚟喎,味道淡淡地都唔錯
上水沖涼食甜品,望下女女個咀,原來都幾闊,加上唔長嘅頭髮同埋身材,愈睇佢愈似明日花
休息一陣同佢上房,沖涼果時攞對波磨我前面後面,跟住水中簫,睇嚟佢真係好enjoy吹簫
沖完涼上床,冰火錫背脊、獨龍鑽、錫lin頭、波子,再起勢吹簫,跟住戴套,女上先,佢大大力咁un,再跟住轉男上,我都一D都無留力,我除左眼鏡,真係好似同明日花造愛咁,車下揸下,出完再大車,沖涼出房
返落休息室,食完宵夜瞓覺,瞓醒起身食早餐,見到純情師傅工
食完早餐搵佢按一part頸,佢話自己肥左,我就覺得佢好睇左,佢都仲係咁溫柔,按得好舒服,按完沖涼走人
自從初音BB退休,追開嘅AV女優只係淨返明日花一個,離開有千千萬萬個理由,留低嘅理由只需要一個,呢個理由,都幾充分吖

回帖獎勵 +50 元錢

回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +50 元錢

明日花我都好岩

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄分享!

繼續留低喇。。。我就離開左,唔再翻去喇。。。

回帖獎勵 +50 元錢

師兄, "換衫果陣過機響左,俾兩條女捉左去搜身"
係咩意思呀?
有金屬探測器???

回帖獎勵 +50 元錢

小文brother 發表於 2017-5-29 00:24
師兄, "換衫果陣過機響左,俾兩條女捉左去搜身"
係咩意思呀?
有金屬探測器???

入A場換衫前有個好似機場咁噶金屬探測門,女女會搜你身,係個啅頭黎,多數係班豆,所以好索噶黑絲,長腿黎搜身,好爽噶。。。

我都想比囡囡搜身

去左咁耐試過一次被女搜身咋

利害的分享啊

回帖獎勵 +50 元錢

回復 katiesuet #1 的帖子

Wow ! Sounds interesting !! C Hing !!! Thanks for sharing

回帖獎勵 +50 元錢

师兄有无玩个个新的吹吹风游戏或者见其他客玩详细报告下

回帖獎勵 +50 元錢

謝謝分享
也恭喜師兄吃到這麼棒的

我都想被女搜身。:)

回帖獎勵 +50 元錢

羡慕ing。。。。。好耐我都無入過A玩lu

回帖獎勵 +50 元錢

多谢师兄分享

回復 黄华德 #17 的帖子

thank you ching sharing, long time no A la !!!

回帖獎勵 +50 元錢

回復 katiesuet #1 的帖子

發帖很用心啊!

回帖獎勵 +50 元錢

精彩的報告.......多谢師兄