Da Da~~~~路做就一路車,真係好有FEEL~~~車住就爆左

名稱: Da Da
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A53878-尖沙咀-兼職女郎-DaDa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Da Da
" V% N  I: U3 R) J5 v- o$ e' l5 `6 h" I9 e# E4 R$ }4 `
準時入到房,女女好好笑容,勁有學生妹感覺,又有點氣質果類,呢d好難搵到
+ B9 e' R& a: w* c, A+ T# F0 {" ~2 G全走肥,大電眼,長頭髪,女女好細心,一黎先幫我除衫褲鞋襪,仲輕親我幾下~~
9 Q) K" c; X1 h6 ]# P2 V跟住就係幫我去沖涼,仔細幫我洗! 之後我就去馬大車一番~~
9 G+ [1 l1 v( M& L7 ^+ N/ E佢用對波波慰藉我背部胸部每一寸肌膚,又滑又爽!
& U8 i+ f4 c$ l2 c7 ~# H( D, ~
/ r' @1 q' D& g" [6 M沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址晒旗,大家再車下車下咁~~好有FEEL~!!/ H& y5 S6 A9 Y4 Y# W* F
環保吹功唔錯,而且好有心機,吹左好耐,叫停至停,真係好乖。4 I5 o/ \% V! g7 Q8 T
吹完一輪,上套去馬,一路做就一路車,真係好有FEEL!
) n0 ~$ y; a$ _$ K換女上,真係正,忍吾住要邊插邊啜奶,我忍唔住坐起玩坐蓮響,女女在我上面un,/ V- h# q: E# L* D9 f
我攬住佢既感覺真係好舒服! 我同女女車住就爆左。FEEL到女女多水都爆, 因為女女始終係初下海, 硬件一流~!!
9 Q, S% c7 f( D' D出黎玩E D 先叫上等女~~~~
雪白双峰好诱人
回覆 讚好 不讚 使用道具

Sexy leggy girl

多謝師兄分享